Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18/C Mokro suchý vysávač


85,56 €
s DPH

71.3 € bez DPH


WD 2 Plus V-12/4/18/C presviedča svojim kompaktným dizajnom a je super výkonný a energeticky účinný – a so spotrebou iba 1 000 W. Stroj dosahuje špičkové výsledky čistenia pre suché, mokré, jemné a hrubé nečistoty. Vysávač na mokré a suché ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1.628-009.0


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
WD 2 Plus V-12/4/18/C presviedča svojim kompaktným dizajnom a je super výkonný a energeticky účinný – a so spotrebou iba 1 000 W. Stroj dosahuje špičkové výsledky čistenia pre suché, mokré, jemné a hrubé nečistoty. Vysávač na mokré a suché vysávanie má robustnú a nárazuvzdornú plastovú nádobu s objemom 12 litrov, 4 metrový kábel, ako aj 1,8 metra dlhú saciu hadicu s rovnou rukoväťou, podlahovú hubicu Clips a flisové filtračné vrecko. Jednodielny patrónový filter umožňuje vysávanie suchých a mokrých nečistôt bez výmeny filtra a možno ho namontovať na kôš filtra otáčaním v smere hodinových ručičiek. Vysávač disponuje aj praktickou funkciou fúkania, ktorú možno použiť na miestach, kde je vysávanie náročné. Odkladacia plocha na hlave stroja slúži na bezpečné uloženie náradia a malých dielov. Rúry a podlahové hubice možno tiež rýchlo a pohodlne zaparkovať v parkovacej polohe na nárazníku. Okrem toho sa stroj môže pochváliť priestorovo úsporným skladovaním, jednoduchým skladovaním príslušenstva, uzamykacím systémom „Pull & Push“ a ergonomicky tvarovanou rukoväťou na pohodlnú prepravu.
KäRCHER
1.628-009.0