Kärcher WD 5 S V-25/5/22


206,14 €
s DPH

171.78 € bez DPH


WD 5 S V-25/5/22 – ktorý sa dodáva s 25-litrovou nádobou z nehrdzavejúcej ocele a 2,2-metrovou sacou hadicou – poskytuje vynikajúce sanie pri zachovaní vysokej úrovne energetickej účinnosti.Na mokro-suchom vysávači WD 5 S V-25/5/22 ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1.628-350.0


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
WD 5 S V-25/5/22 – ktorý sa dodáva s 25-litrovou nádobou z nehrdzavejúcej ocele a 2,2-metrovou sacou hadicou – poskytuje vynikajúce sanie pri zachovaní vysokej úrovne energetickej účinnosti.

Na mokro-suchom vysávači WD 5 S V-25/5/22 sú stroj, sacia hadica a prepínateľná podlahová hubica optimálne zladené. To znamená, že pri spotrebe energie 1100 wattov dosahuje mokro-suchý vysávač optimálne výsledky čistenia suchých, mokrých, jemných alebo hrubých nečistôt. Zariadenie je dodávané s robustnou 25-litrovou nádobou z nehrdzavejúcej ocele, 5-metrovou šnúrou, 2,2-metrovou sacou hadicou s odnímateľnou, elektrostaticky chránenou rukoväťou, zapínateľnou podlahovou hubicou, plochým skladaným filtrom a flísovým filtračným vreckom. Plochý skladaný filter je vhodný na nepretržité mokré a suché vysávanie bez nutnosti výmeny filtra. Vďaka patentovanej technológii odstraňovania filtra je možné plochý skladaný filter vybrať v priebehu niekoľkých sekúnd, pričom sa vyhnete akémukoľvek kontaktu s nečistotami. Stlačením tlačidla na čistenie filtra sa filter efektívne vyčistí a obnoví sací výkon. Odnímateľná rukoväť umožňuje pripevnenie príslušenstva priamo na saciu hadicu. Hadicu je možné bezpečne upevniť na hlavu prístroja pre priestorovo úsporné skladovanie. Parkovacia poloha na nárazníku umožňuje rýchle a pohodlné uloženie rúrok a podlahovej hubice aj pri krátkej prestávke v práci.
KäRCHER
1.628-350.0
4054278661889