Kärcher VC 4 Cordless myHome


223,75 €
s DPH

186.46 € bez DPH


Vysávanie bez námahy vďaka ľahkej konštrukcii: VC 4 Cordless vám ušetrí námahu pri vysávaní v malých domácnostiach.Maximálna sloboda pohybu sa stretáva s maximálnym pohodlím: Bezdrôtový vysávač VC 4 s dobou chodu až 30 minút šetrí p...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1.198-620.0


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Vysávanie bez námahy vďaka ľahkej konštrukcii: VC 4 Cordless vám ušetrí námahu pri vysávaní v malých domácnostiach.

Maximálna sloboda pohybu sa stretáva s maximálnym pohodlím: Bezdrôtový vysávač VC 4 s dobou chodu až 30 minút šetrí používateľa od ťahania kábla. Vďaka mnohým inteligentným funkciám je vysávanie radosťou: vyprázdnenie nádoby na prach jedným kliknutím, funkcia boost, tichý chod, ergonomický dizajn a aktívna podlahová hubica zaručujú spoľahlivé pozbieranie nečistôt na tvrdých podlahách a kobercoch. Praktický Power Lock odstraňuje potrebu neustále držať stlačené tlačidlo napájania. Jeho starostlivo premyslený dizajn tiež znamená, že dokáže vyčistiť aj ťažko dostupné miesta, ako napríklad pozdĺž pohovky alebo pod nábytkom.
KäRCHER
1.198-620.0
4054278834214