Kärcher VC 6 Cordless


326,93 €
s DPH

272.44 € bez DPH


Upratovanie môže byť naozaj také jednoduché: S vysávačom VC 6 Cordless sa vysávanie stane skutočnou radosťou. K mnohým inteligentným funkciám patrí vyprázdnenie nádoby na prach jedným kliknutím, funkcia boost, ergonomický...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1.198-660.0


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Upratovanie môže byť naozaj také jednoduché: S vysávačom VC 6 Cordless sa vysávanie stane skutočnou radosťou. K mnohým inteligentným funkciám patrí vyprázdnenie nádoby na prach jedným kliknutím, funkcia boost, ergonomický dizajn na čistenie na ťažko dostupných miestach a LED svetlá na aktívnej podlahovej hubici, vďaka ktorej je prach viditeľnejší a zaručuje spoľahlivé pozbieranie nečistôt. Medzi ďalšie výhody patrí tichý chod, samostatný nástroj na čistenie filtra a ľahko čitateľný displej stavu batérie, ktorý kedykoľvek zobrazuje stav batérie a príslušné správy. Nechýba ani pohodlná funkcia Power Lock, ktorá odstraňuje potrebu neustále držať stlačené tlačidlo napájania. Vďaka nástennému držiaku so vstavanou funkciou nabíjania nemôže byť ukladanie a nabíjanie vysávača jednoduchšie. Výkonný BLDC motor (250 W) v kombinácii s 25,2 V napätím batérie vám uľahčí vysávanie.
KäRCHER
1.198-660.0
4054278834221