5
  • 5
    3
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cubenest 3v1 Skladacia bezdrôtová nabíjačka S312 Pro - šedá


87,00 €
s DPH

72.5 € bez DPH


Bezdrôtová magnetická nabíjačka 3v1 od Cubenest je navrhnutá na nabíjanie dvoch zariadení a Apple Watch súčasne. Vďaka dvom kĺbom si môžete nastaviť kombináciu a sklon podľa svojich potrieb. Majte na svojom stole poriadok bez zbytočných ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: S312 FOLD PRO GY


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtová magnetická nabíjačka 3v1 od Cubenest je navrhnutá na nabíjanie dvoch zariadení a Apple Watch súčasne. Vďaka dvom kĺbom si môžete nastaviť kombináciu a sklon podľa svojich potrieb. Majte na svojom stole poriadok bez zbytočných káblov! Produkt je kompatibilný s funkciou MagSafe, ocení ho každý užívateľ nielen iPhonu. Nabíjačka podporuje rýchlonabíjanie Apple Watch 7., 8. a 9. generácie a Apple Watch Ultra 1. a 2. generácie. Vďaka vyklápacej nabíjačke pohodlne nabijete Apple Watch so všetkými typmi náramkov.

Väčšina z nás chce chrániť svoje telefóny a objektívy fotoaparátov kryty proti poškriabaniu. Niektoré puzdrá na nabíjačky s rovným povrchom dokonale nepasujú. Preto sme vyvinuli vyvýšenú nabíjaciu podložku, vďaka ktorej môžete dosiahnuť dokonalé magnetické vyrovnanie, aj keď má váš telefón puzdro chrániace objektívy.

Nabíjačku si vďaka malým rozmerom môžete vziať bez problémov takmer kamkoľvek so sebou. Vďaka elegantnému riešeniu a dvom kĺbom si ju môžete zložiť presne, ako potrebujete. Elegantný dizajn a kvalitné spracovanie skvele doplní každý pracovný stôl.

360° rotácia - telefón v pozícii režim portrét alebo krajina

Ideálny doplnok pre všetkých cestovateľov!

MagSafe nabíjačka 3v1 je skvelá nielen pre všetkých, ktorí radi cestujú. Vďaka dvom kĺbom sa dá elegantne zložiť a vo vašej batožine nezaberie takmer žiadne miesto.

Balenie obsahuje aj veľmi pevné cestovné puzdro, takže nemusíte mať strach, že by sa na vašich cestách poškodila.

Uľahčí každodenné činnosti...

Nízke ťažisko a protišmyková podložka zaistí stabilitu pri používaní telefónu, silný magnet udrží telefón pevne na mieste v priebehu aj po nabití. Zariadenie navyše automaticky vypne nabíjanie po plnom nabití Vášho telefónu alebo slúchadiel.

Nabije aj AirPody a Apple Watch!

Kompatibilita

Magnetický nabíjací držiak: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15

Bezdrôtová nabíjacia podložka: AirPods 2. generácie, AirPods 3. generácie, AirPods Pro, AirPods Pro 2. generácie a ostatnými zariadeniami s podporou nabíjacieho štandardu Qi

Apple Watch nabíjačka: kompatibilná s Apple Watch Ultra 2/9/Ultra/8/7/6/5/4/3/2/1/SE 2/SE

Parametre

Vstupný výkon: 5V/2A, 9V/2,22A, 12V/3A

Výstupný výkon: 5W/7,5W/15W/20W (nabíjačka nabije Váš iPhone a ostatné chytré telefóny až 15W a Apple Watch až 5W)

Kompatibilný so všetkými zariadeniami podporujúcimi technológiu bezdrôtového nabíjania

Tepelná ochrana, prepäťová ochrana, prúdová ochrana

Hmotnosť: 205 g


CUBENEST
S312 FOLD PRO GY
6974699970972

Tabuľka dát

Farba
Kozmická sivá
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky
Kompatibilita
MagSafe
Rozhranie (vstupný konektor)
USB-C