4.5
  • 5
    1
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cubenest 2v1 Skladacia bezdrôtová nabíjačka S211 Pro - šedá


73,80 €
s DPH

61.5 € bez DPH


Bezdrôtová magnetická nabíjačka 2v1 od Cubenest je navrhnutá na nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Je vybavená špeciálnym kĺbom, ktorý umožňuje jej ľahké zloženie, čo je ideálne pre úsporu miesta a ľahké prenášanie. Produkt je kompatibil...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: S211 FOLD PRO GY


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtová magnetická nabíjačka 2v1 od Cubenest je navrhnutá na nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Je vybavená špeciálnym kĺbom, ktorý umožňuje jej ľahké zloženie, čo je ideálne pre úsporu miesta a ľahké prenášanie. Produkt je kompatibilný s funkciou MagSafe a ocení ho každý používateľ nielen iPhonu.

Nabíjačka podporuje rýchlonabíjanie Apple Watch 7., 8. a 9. generácie a Apple Watch Ultra 1. a 2. generácie. Vďaka vyklápacej nabíjačke pohodlne nabijete Apple Watch so všetkými typmi náramkov.

Väčšina z nás chce chrániť svoje telefóny a objektívy fotoaparátov kryty proti poškriabaniu. Niektoré puzdrá na nabíjačky s rovným povrchom dokonale nepasujú. Práve preto sme pre vás vyvinuli vyvýšenú nabíjaciu podložku. Vďaka nej dosiahnete perfektné magnetické zarovnanie, a to aj v prípade, že má váš telefón puzdro chrániace objektívy.

Ideálny doplnok pre všetkých cestovateľov!

MagSafe nabíjačka 2v1 je skvelá nielen pre všetkých, ktorí radi cestujú. Vďaka kĺbu sa dá elegantne zložiť a vo vašej batožine nezaberie takmer žiadne miesto.

Balenie obsahuje aj veľmi pevné cestovné puzdro, takže nemusíte mať strach, že by sa na vašich cestách poškodila.

Nabíjačku si vďaka malým rozmerom môžete vziať bez problémov takmer kamkoľvek so sebou. Vďaka elegantnému riešeniu a kĺbu si ju môžete zložiť presne, ako potrebujete. Elegantný dizajn a kvalitné spracovanie skvele doplní každý pracovný stôl.

Nabije aj AirPody

Obe nabíjacie podložky sú navrhnuté na bezproblémové dobitie vašich bezdrôtových slúchadiel AirPods. Je len na vás, či zvolíte kombináciu s iPhonom alebo Apple Watch.

Kompatibilita

Magnetická nabíjačka: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14 , iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, AirPods 2. generácie, AirPods 3. generácie, AirPods Pro, AirPods Pro 2. generácie a ostatné zariadenia s podporou nabíjacieho štandardu Qi

Apple Watch nabíjačka: kompatibilná s Apple Watch Ultra 2/9/Ultra/8/7/6/5/4/3/2/1/SE 2/SE, AirPods Pre 2. generácie

Parametre

Vstupný výkon: 5V/2A, 9V/2,22A, 12V/3A

Výstupný výkon: 5W/7,5W/15W/20W (nabíjačka nabije Váš iPhone a ostatné chytré telefóny až 15W a Apple Watch až 5W)

Kompatibilný so všetkými zariadeniami podporujúcimi technológiu bezdrôtového nabíjania

Tepelná ochrana, prepäťová ochrana, prúdová ochrana

Hmotnosť: 183 g


CUBENEST
S211 FOLD PRO GY
6974699970989

Tabuľka dát

Farba
Kozmická sivá
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky
Kompatibilita
MagSafe
Rozhranie (vstupný konektor)
USB-C