4.85
  • 5
    34
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

ZENS Liberty Glass edition


132,67 €
s DPH

110.56 € bez DPH


Bezdrôtová nabíjačkaPopis produktu :Sloboda umiestnenia - 16 prekrývajúcich sa cievok ZENS Liberty poskytuje slobodu umiestňovania. Väčšina bezdrôtových nabíjačiek má v strede každej...
Dostupnosť: skladom > 4 ks Kód: ZEDC09G
Predpokladaný dátum expedície: 26.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtová nabíjačka


Popis produktu :


Sloboda umiestnenia - 16 prekrývajúcich sa cievok ZENS Liberty poskytuje slobodu umiestňovania. Väčšina bezdrôtových nabíjačiek má v strede každej nabíjacej oblasti iba jednu cievku. Toto si vyžaduje presné určenie polohy s rizikom prebudenia sa s telefónom s takmer vybitou batériou. Liberty rieši tento problém pomocou maximalizovanej oblasti aktívneho nabíjania, vďaka čomu je bezdrôtové nabíjanie ešte pohodlnejšie a skutočne bez námahy.


Rýchle nabíjanie viacerých zariadení Liberty môže bezdrôtovo nabíjať dve zariadenia súčasne.


Presná správa napájania zaisťuje na ktorom je zariadenie umiestnené, je aktivované a dodáva presné množstvo energie pre každé konkrétne zariadenie.


S celkovým výkonom 30 W a rýchlym nabíjaním Apple a Samsung, Liberty automaticky reguluje dodávku energie jednotlivým zariadeniam a nabíja akékoľvek zariadenie pri optimalizovanej a najrýchlejšej rýchlosti nabíjania.


Port USB pre tretie zariadenie Liberty ide ďalej ako možnosť bezdrôtového nabíjania dvoch zariadení v oblasti bezdrôtového nabíjania.


Vďaka vstavanému portu USB-A je možné nabíjať aj tretie zariadenie, čo zvyšuje pohodlie, ktoré Liberty prináša.


Zens Apple Watch USB- stick je ideálnym doplnkom, a umožňuje Liberty nielen dobíjať napr. iPhone a AirPods súčasne, ale aj Apple Watch.


Vysoko výkonný USB-C Liberty je predovšetkým o pohodlí a ľahkom používaní. USB-C pripojenie a starostlivo navrhnutý opletený kábel USB-C opäť zdôrazňujú, čo Liberty znamená.


S vysoko výkonným 60 W USB-C certifikovaným napájacím adaptérom dokáže Liberty poskytnúť všetok výkon, ktorý potrebujete na udržanie svojich zariadení nabitých.


A pamätajte; nemusíte uvažovať o správe napájania, Liberty to všetko urobí za vás.


Zens Liberty - Limitovaná edícia má sklenenú priehľadnú plochu, ktorá dá odhaliť čo je vo vnútri bezdrôtovej nabíjačky.


Budete mať možnosť vidieť 16 nabíjacích cievok ako plynulo spolupracujú, aby zabezpečili energiu a nabijtie vašho zariadenia,



Kompatibilita :

- od iPhone 8 a vyšsí
- Apple AirPods with Wireless Charging Case
- Apple AirPods Pro


Obsah balenia:
- Liberty Charger
- Napájací adaptér USB-C 60 W (so základňou v USA)
- EU pin pre napájací adaptér
- kábel USB-C (dĺžka: 1,5 m)
- Súprava na čistenie skla (nealkoholická)
- Obálka so sprievodcom rýchlou inštaláciou
- Karta s predĺženou zárukou





 


ZENS
ZEDC09G
7438222410490

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky

Súvisiace produkty 1

ZENS Aluminium Apple Watch USB-Stick MFI

Cena 37,84 €
nie je skladom
nabíjačka pre Apple WatchZENS Aluminium Apple Watch USB-StickIdeálny doplnok k nabíjačke Zens Liberty Idelálny doplnok k nabíjaniu Apple Watch nielen pre ZENS Liberty ale aj akékoľvek iné zariad...