4.82
  • 5
    27
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

ZENS 4-in-1 Magnetic + Watch wireless charger, MagSafe compatible


93,60 €
s DPH

78 € bez DPH


Táto nabíjačka 4 v 1 má 15 W magnetický bezdrôtový výstup pre iPhone 12 a novší, 5 W bezdrôtovú nabíjačku pre AirPods, vstavaný USB-A port pre Apple Watch stick a 18 W USB-C výstup. Cez USB-C port môžete napríklad nabíjať iPad. Nabíjačka...
Dostupnosť: skladom > 14 ks Kód: ZEDC20B
Predpokladaný dátum expedície: 25.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Táto nabíjačka 4 v 1 má 15 W magnetický bezdrôtový výstup pre iPhone 12 a novší, 5 W bezdrôtovú nabíjačku pre AirPods, vstavaný USB-A port pre Apple Watch stick a 18 W USB-C výstup. Cez USB-C port môžete napríklad nabíjať iPad. Nabíjačka je dodávaná s AC/DC adaptérom. Ideálne na pracovný stôl, aby ste nezmeškali žiadne hovory ani upozornenia.



Popis produktu:



iPhone 12 a vyšší nabijete rýchlo a jednoducho pomocou magnetickej bezdrôtovej nabíjačky. V oblasti bezdrôtového nabíjania môžete nabíjať svoje (bezdrôtovo nabíjateľné) slúchadlá AirPods alebo akékoľvek iné zariadenie s podporou Qi. Na pravej strane nabíjačky je integrovaný zvislý USB-A port. Jednoducho pripojte priložený USB-A kľúč Apple Watch, aby sa vaše hodinky Apple Watch nabili v režime spánku. Táto nabíjačka má krásny hliníkový dizajn. Potrebujete viac energie? Vstavaný 18W port USB-C na pravej strane nabíjačky umožňuje nabíjanie štvrtého zariadenia cez kábel (napríklad iPad). Zostaňte v spojení po celý deň s touto bezdrôtovou nabíjačkou 4 v 1 Magnetic + Apple Watch.

Charakteristika :



15W výstup MagSafe (pre všetky modely iPhone 12 a vyššie)

Nabíja iPhone, Apple Watch a AirPods kompatibilný s MagSafe súčasne

20W bezdrôtový výstup (15W pre iPhone 12 a vyššie / 5W pre Airpods)

Magnetická nabíjačka dokáže nabíjať zariadenie v polohe na šírku aj na výšku

Vstavaný 18W port USB-C na nabíjanie štvrtého zariadenia

Súčasťou balenia je aj MFi certifikovaná nabíjačka Apple Watch

Hliníkové prevedenie

45W AC/DC adaptér je súčasťou balenia


ZENS
ZEDC20B
8720618634177

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky
Kompatibilita
MagSafe