Logitech Keyboard G915 TKL Lightspeed, GL Tactile, CZ/SK


160,03 €
s DPH

133.36 € bez DPH


Typ klávesnice:Mechanická; Rozhranie klávesnice:Bezdrôtové; Lokalizácia klávesnice:CZ/SK; Výbava klávesnice:Podsvietené tlačidlá
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-009503*CZ


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

G915 TKL

  • HRA V NOVOM ROZMERE - Prelomový dizajn a technológia, teraz v čiernobielej farbe. Klávesnica G915 TKL je vybavená profesionálnou bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED, pokročilým podsvietením LIGHTSYNC RGB a vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Klávesnica G915 TKL, starostlivo vyrobená z prvotriednych materiálov, sa vyznačuje sofistikovaným dizajnom s bezkonkurenčným vzhľadom, odolnosťou a výkonom, teraz v ešte kompaktnejšom prevedení. G915 TKL. Hrajte v novej dimenzii.
  • KOMPAKTNÝ DIZAJN BEZ TENKEYLESU - Myš G915 TKL je vybavená rovnakými pokročilými technológiami ako myš G915, ale v kompaktnejšom dizajne, ktorý poskytuje viac priestoru pre pohyb myši. Prijímač USB sa dá uložiť do zadnej časti klávesnice, čo zvyšuje flexibilitu pri prenášaní.
  • BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA LIGHTSPEED - Klávesnica G915 TKL je vybavená profesionálnym bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED, ktoré poskytuje mimoriadne rýchly bezdrôtový výkon 1 ms. Klávesnica G915 TKL je plne funkčná aj po pripojení cez USB, takže ju môžete nabíjať a zároveň hrať.
  • NEUVERITEĽNE TENKÁ - Klávesnica G915 TKL predstavuje prelomovú technológiu a dizajn. Je neuveriteľne decentný, neuveriteľne tenký a skonštruovaný s nekompromisným cieľom dosiahnuť najvyšší výkon a špičkové funkcie. Odolná, pohodlná a pripravená na intenzívnu hernú akciu - G915 TKL je skutočne novou generáciou herných mechanických klávesníc.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

obsah balenia Bezdrôtová herná klávesnica G915 TKL
Prijímač USB LIGHTSPEED
Rozširujúce zariadenie USB
Kábel Micro USB
Používateľská dokumentácia
požiadavky Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED: port USB a systém Windows7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie
Bluetooth: Zariadenia kompatibilné s technológiou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, Mac OS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™, Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší
(voliteľné) Prístup na internet a Windows 7 alebo novší (64-bitový) alebo macOS X 10.11 alebo novší pre softvér Logitech G HUB
Rozmery (D x Š x V) 368 x 150 x 22 mm
Hmotnosť (bez kábla) 810 g
Dĺžka kábla 1,8 m
Aktivačná cesta 1,5 mm
Aktivačná sila 50 g
Celková vzdialenosť zdvihu 2,7 mm
životnosť batérie 40 hodín (100% jas)
integrovaná pamäť 2 profily podsvietenia
3 makro profily
ďalšie funkcie Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED
Bluetooth
Podsvietenie LIGHTSYNC RGB, na kláves
Špeciálne ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti

.

LOGITECH
920-009503*CZ
5099206088825

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Lokalizácia klávesnice
CZ/SK
Výbava klávesnice
Podsvietené tlačidlá
Typ klávesnice
Mechanická
Rozhranie klávesnice
Bezdrôtové