4.77
  • 5
    17
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Logitech G915 TKL LIGHTSPEED - bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, Linear, US


186,36 €
s DPH

155.3 € bez DPH


Klávesnica G915 TKL je vybavená profesionálnou bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED, pokročilým podsvietením LIGHTSYNC RGB a vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Klávesnica G915 TKL je starostlivo vyrobená z prvotriednych...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-009520


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Klávesnica G915 TKL je vybavená profesionálnou bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED, pokročilým podsvietením LIGHTSYNC RGB a vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Klávesnica G915 TKL je starostlivo vyrobená z prvotriednych materiálov a vyznačuje sa sofistikovaným dizajnom s bezkonkurenčným vzhľadom, odolnosťou a výkonom, teraz v ešte kompaktnejšom prevedení.
G915 TKL - Hrajte v novej dimenzii.

Klávesnica G915 TKL je vybavená rovnakými pokročilými technológiami ako G915, ale v kompaktnejšom dizajne, ktorý poskytuje viac priestoru pre pohyb myši. Prijímač USB možno uložiť do zadnej časti klávesnice, čo zvyšuje flexibilitu pri prenášaní.

Elegantná a sofistikovaná klávesnica G915 TKL poskytuje cielený výkon a efektivitu so všetkými funkciami, ktoré potrebujete na dokonalé ovládanie - vrátane integrovaných profilov a herného režimu. Premeňte klávesnicu G915 TKL na riadiace centrum svojho počítača.

Softvér Logitech G HUB poskytuje hráčom dokonalú kontrolu nad ich vybavením a hrami. Prispôsobte si podsvietenie, vytvorte makrá a ďalšie funkcie. Hráči môžu upravovať nastavenia svojho vybavenia pre jednotlivé hry, pripájať sa k aplikáciám tretích strán, ako sú Discord a OBS, alebo sťahovať a zdieľať vlastné herné profily s komunitou Logitech G.

Každá hra bude teraz napínavejšia. Najnovší prírastok do herného vybavenia je konečne tu. Desaťročie inovácií v oblasti výkonu sa stretáva so zábavou a sviežimi farbami. Na hernom štýle záleží. Vyberte si ten svoj.
LOGITECH
920-009520
5099206088917

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtové Bluetooth
Typ
Gaming
Farba
Čierna
Kategória
Klávesnice
Lokalizácia
US
Podsvietenie
Áno
Multimediálne klávesy
Áno
Programovateľné klávesy
Áno