Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition, Bells Beach


390,29 €
s DPH

325.24 € bez DPH


Nová generácia oblúbenej série univerzálnych športových smart hodiniek s GPS - Instinct 2. Originálna ponuka modelov Instinct je teraz doplnená o nové modely ktoré sú svojimi rozmermi vhodnejšie pre väcšie zápästia. Aj nová generácia hodini...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02627-05


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nová generácia oblúbenej série univerzálnych športových smart hodiniek s GPS - Instinct 2. Originálna ponuka modelov Instinct je teraz doplnená o nové modely ktoré sú svojimi rozmermi vhodnejšie pre väcšie zápästia. Aj nová generácia hodiniek s oznacením Instinct 2 zostáva verná svojmu urceniu a verzatilite pre široké spektrum aktivít a tiež pocas celého dna s kompletnou sadou funkcií na sledovanie aktivity a zdravia. Robustné púzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer s odolným mimoriadne sklíckom voci poškriabaniu - Power Glass™ (Corning® Gorilla® Glas + Solar). Mimoriadne odolná konštrukcia a dalšie parametre splnajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnost voci nárazom, plamenom a ponoreniu.

Modely s oznacenímSolar sú vybavané solárnym dobíjaním pre mimoriadne predlženie výdrže batérie pri vašich aktivitách, ktoré je teraz ešte efektívnejšie.
GARMIN
010-02627-05
753759278915

Tabuľka dát

Kategória
Hodinky
Smart
Áno
Dizajn
Športové

Súvisiace produkty 1