Garmin Instinct 2X Solar, Graphite


369,12 €
s DPH

307.6 € bez DPH


Najnovší prírastok do oblúbenej série multi-športových hodiniek s mimoriadnou odolnostou a výdržou Instinct 2X Solar. Model s oznacením Instinct 2X Solar je oproti bežnej sérií Instinct 2 vybavený robustnejším púzdrom s priemerom 50mm, väcš...
Dostupnosť: skladom Kód: 010-02805-00
Predpokladaný dátum expedície: 02.05.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Najnovší prírastok do oblúbenej série multi-športových hodiniek s mimoriadnou odolnostou a výdržou Instinct 2X Solar. Model s oznacením Instinct 2X Solar je oproti bežnej sérií Instinct 2 vybavený robustnejším púzdrom s priemerom 50mm, väcším displejom s podporou solárneho dobíjania s uhloprieckou 1,1" mnoho iného*. Ponúka mimoriadnu výbavu s ultra výdržou batérie pre široké spektrum (aj vytrvalostných) aktivít.

Robustné púzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer, displej je krytý odolným chemicky tvrdením sklíckom Power Glass™; s podporou solárneho dobíjania*. Mimoriadne odolná konštrukcia a dalšie parametre splnajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnost voci nárazom, plamenom a ponoreniu.


Hlavné prednosti a vylepšenia:

O presný a spolahlivý príjem signálu sa postará integrovaný Multi-Band GNSS príjimac. Funkcnú výbavu hodiniek Instinct 2X Solar doplna integrovaná LED baterka s vysokou svietivostou. Biele a cervené svetlo doplnené o rôzne režimy svietenia a blikania. Monitoring a analýza variability srdcovej frekvencie HRV-Status, ktoré sú doplnené o pravidelné ranné reporty.
GARMIN
010-02805-00
753759319328

Tabuľka dát

Kategória
Hodinky
Dizajn
Športové