EATON Batéria CSB 6V 9 Ah


26,09 €
s DPH

21.74 € bez DPH


Batérie rady MW sú určené k použitiu v UPS EATON ako náhradné batérie v existujúcich UPS alebo ako náplň batériových skríň alebo rackov pre predĺženie doby zálohy veľkých systémov.Popis: bateria 6VKapacita: ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 999201897


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Batérie rady MW sú určené k použitiu v UPS EATON ako náhradné batérie v existujúcich UPS alebo ako náplň batériových skríň alebo rackov pre predĺženie doby zálohy veľkých systémov.

Popis: bateria 6V
Kapacita: 7,2Ah
Výška vrátane svoriek (mm): 100
Rozmery: 94 x 34 x 151 mm
Hmotnosť: 1,3 kg

Pripojenie: Faston(187)
Prevadzkova teplota: -20 °C a. 50 °C
Skladova teplota: -20 °C a. 50 °C
Žiivotnosť pri 20 °C: 6 a. 9 rokov
Kapacita pri 20 °C: 100%
Kapacita pri 0 °C: 85%
Kapacita pri -15 °C: 65%
Max. nabijaci prud: 2,1 A
Max. vybijaci prud: 80 A (5 s)
Vnutorny.odpor nabiteho akumulatora: 12

Najčastejšie používaným typom batérie v UPS sú batérie VRLA (olovené akumulátory s pretlakovým ventilom - Valve Regulated Lead Acid). Nazývajú sa tiež hermeticky uzatvorené, alebo bezúdržbové (aj keď ani jedno z toho plne nie sú).
VRLA batérie majú obyčajne plastové, polypropylénové puzdro a ich prednosťou je, že sa pri ich prevádzke nemanipuluje s elektrolytom, ktorý by mohol presakovať alebo odkvapkávať.
Pretože do VRLA batérií nemožno dopĺňať vodu, ani elektrolyt, je z hľadiska ich životnosti a kvalitatívneho stavu absolútne nutná kombinácia týchto zložiek vo vnútri batérie.
Akákoľvek okolnosť, ktorá zvyšuje mieru parovania, alebo spôsobuje stratu vody, napr. vysoká teplota alebo ohrev vplyvom nabíjacieho prúdu, znižuje životnosť batérie.

Užitočný link: http://www.mplenergy.pl/en/products/vrla-batteries/mw-batteries



Užitočné linky:

Katalog batérii Eaton:

http://www.mplenergy.pl/en/products/vrla-batteries/mw-batteries
EATON & MGE
999201897
9008790493836

Tabuľka dát

Typ
Do UPS