Poly Studio P5, 4K webkamera, USB


100,73 €
s DPH

83.94 € bez DPH


4K webkamera Poly Studio P5, USBWebkamera POLY STUDIO P5 vám zabezpečí dokonalý obraz počas videohovorov, či sa nachádzate doma alebo v kancelárii. Profesionálna kvalita obrazu, vynikajúce farby, automaticka korekcia pri slabom osvetlen...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 2200-87070-001


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
4K webkamera Poly Studio P5, USB
Webkamera POLY STUDIO P5 vám zabezpečí dokonalý obraz počas videohovorov, či sa nachádzate doma alebo v kancelárii. Profesionálna kvalita obrazu, vynikajúce farby, automaticka korekcia pri slabom osvetlení.

Popis produktu
Webkamera POLY STUDIO P5 disponuje výnimočnou optikou, ktorá sa postará o dokonale ostrý obraz. Vynikajúce farby, automatická korekcia slabého osvetlania pre ešte kvalitnejší videohovor. Mikrofón sa zameriava na hlas a redukuje okolitý hluk. Integrovaná clona sa postará o vaše súkromie v čase, keď chcete byť mimo kamery.

Hlavné výhody
S webkamerou POLY STUDIO P5 budete vždy vyzerať dokonale počas vašich videokonferencií.
Webkamera zabezpečuje správnu kompozíciu svetla aj v tmavších miestnostiach, a to vďaka automatickej korekcii slabého osvetlenia.
Maximálne žiarivé farby.
Integrovaný mikrofón sa počas hovoru zameriava na váš hlas a redukuje okolitý hluk.
Jednoduché USB pripojenie k Poly náhlavnej súprave alebo mikrofónu.
Integrovaná clona pre ochranu súkromia v čase, keď nechcete byť na kamere.
PLANTRONICS
2200-87070-001

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Typ zariadenia
Videokonferencie