4.56
  • 5
    11
  • 4
    3
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0

Xiaomi Robot Vacuum X10 EU


309,43 €
s DPH

257.86 € bez DPH


Rozlúcte sa s castým vyprázdnovaním necistôtAutomatická stanica má dvojkanálový zber necistôt a výkon až 17 000 Pa. Vdaka tomu dokáže odstránit necistoty v nádobke behom pár sekúnd. Jedno vrecko na necistoty pojme viac ako 60 vyprázdnen...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6934177785320


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Rozlúcte sa s castým vyprázdnovaním necistôt
Automatická stanica má dvojkanálový zber necistôt a výkon až 17 000 Pa. Vdaka tomu dokáže odstránit necistoty v nádobke behom pár sekúnd. Jedno vrecko na necistoty pojme viac ako 60 vyprázdnení necistôt z robotického vysávaca. Vrecko sa po vybratí zo stanice automaticky utesní, žiadny prach ani necistoty sa tak nedostanú do vášho okolia.

Presný laserový navigacný systém LDS
Laserová navigacná technológia LDS novej generácie presne skenuje prostredie vo vašej domácnosti a jej aktuálne rozloženie. Vysávac sa taktiež dokáže presne pohybovat aj v tmavých miestach a efektívne sa vyhýba prekážkam v miestnosti. Pri vysávaní taktiež inteligentne cistí hrany miestností a taktiež má senzory, ktoré zabranujú pádu zo schodov.

Vysoký sací výkon až 4000 Pa
Robotický vysávac Xiaomi Robot Vacuum X10 disponuje sacím výkonom až 4000 Pa. Vdaka tomu skvelo vycistí podlahy od prachu, alebo zvieracích chlpov. Vy si tak môžete užit cistotu a pohodlie vo vašej domácnosti.

Vysávanie a mopovanie 2v1
Robotický vysávac je vybavený elektronicky riadenou nádržkou na vodu s objemom 200 ml, ktorá umožnuje až 80 minút vytierania. Nádobka rovnomerne dávkuje vodu a podporuje až tri úrovne regulácie prietoku vody pre dôkladné cistenie podláh v celej domácnosti.

Výdrž batérie až 180 minút
Vdaka batérii s kapacitou 5200 mAh dokáže Xiaomi Robot Vacuum X10 nepretržite fungovat viac ako 180 minút v štandardnom režime. Velké domácnosti tak pre tento robotický vysávac nie sú žiadnym problémom.

Vytvorte si individuálny plán upratovania
Po vytvorení mapy je možnost vytvorit plán upratovania podla konkrétneho podlažia vo vašom dome. V aplikácii je taktiež možnost nastavit cas vysávania, regulovat sací výkon, úroven dávkovania vody ci vyznacit oblast upratovania.

Hlasové ovládanie Amazon Alexa a Google Asistent
Vdaka podpore Amazon Alexa a Google Asistent môžete váš vysávac ovládat jednoducho pomocou hlasových príkazov.

Certifikát ochrany súkromia TÜV Rheinland
Robotický vysávac podporuje šifrovanie prenosu máp a cloudového úložiska. Bezpecnostný cip MJA1 umožnuje hardwarovú ochranu zariadenia a bezpecný prenos užívatelských dát.
XIAOMI
6934177785320
6934177785320

Tabuľka dát

Typ
Akumulátorové
Farba
Biela
Kategória
Vysávače
Určenie
Pre domácnost
Typ vysávača
Robotický
Druh
Vysávače
Smart
Áno