iRobot Roomba i8 Combo (Čierna)


564,66 €
s DPH

470.55 € bez DPH


Robotický vysávač a mop Roomba Combo ™ i8 zvládne výkonné vysávanie aj mopovanie - iba výmenou zberného koša Roomba Combo ™, nastavíte vysávanie alebo mopovanie tvrdých podláh. Váš robot Roomba® automaticky rozpozná, že j...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: i817840


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Robotický vysávač a mop Roomba Combo ™ i8 zvládne výkonné vysávanie aj mopovanie - iba výmenou zberného koša Roomba Combo ™, nastavíte vysávanie alebo mopovanie tvrdých podláh. Váš robot Roomba® automaticky rozpozná, že je čas na kombinované upratovanie. Nestrácajte čas starosťami spojenými s upratovaním podláh, iba si zvoľte upratovanie podľa vašich predstáv. Inovatívne riešenie značky iRobot vám teraz zaistí suché aj mokré upratovanie pomocou jedného spotrebiča..


IROBOT
i817840
5060944994488

Tabuľka dát

Typ
Akumulátorové
Farba
Čierna
Kategória
Vysávače
Určenie
Pre domácnost
Typ vysávača
Robotický
Druh
Vysávače
Smart
Áno
Spolupráca s
Amazon Alexa
Google Assistant