i-Robot vysavac ROOMBA 866


529,90 €
s DPH

441.58 € bez DPH


Je „najväčším“ modelom robotických vysávačov najnovšej 5. generácie firmy iRobot. Je vhodný na povysávanie 4 izieb priemerných rozmerov na jedno dobitie, samostatné prevádzkovanie. Je programovateľný : na týždeň vopred - on board scheduling...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ROOMBA866


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Je „najväčším“ modelom robotických vysávačov najnovšej 5. generácie firmy iRobot. Je vhodný na povysávanie 4 izieb priemerných rozmerov na jedno dobitie, samostatné prevádzkovanie. Je programovateľný : na týždeň vopred - on board scheduling, je ovládateľný diaľkovým ovládačom ktorý je súčasťou balenia.


Nastavte si začiatok vysávania na Roomba na ten čas, ktorý je pre vás najvhodnejší, a každý deň Vás bude čakať po príchode z práce čistá, povysávaná domácnosť. Robotický vysávač Roomba sa šikovne pohybuje medzi nábytkom, popri stenách a prejde celú miestnosť, pričom veľmi účinne povysáva, automaticky prispôsobujúc svoju činnosť jednotlivým typom podláh a kobercov. Virtuálne steny a Virtuálne steny s majákom zabezpečujú, že Roomba opustí miestnosť výlučne po dokončení vysávania, tieto ho prevedú po skončení do nasledovnej miestnosti. Po dokončení prác sa vráti do svojho domova, do nabíjacej základne, kde po dobití svojej batérie čaká na svoju ďalšiu príležitosť.

Roomba pravidelne upratuje......preto Vy nemusíte.

Obsah balenia 581:

1 x iRobot Roomba 581
1 x Home Base
1 x Dobíjecí baterie Ni-Mh, 3000 mAh
3 x Virtual Wall Lighthouse
1 x Cleaning Tool
2 x Side Brush (včetně toho v robotu)
2 x Bristle Brush (včetně toho v robotu)
2 x Flexible Brush (včetně toho v robotu)
2 x Filtr (včetně toho v robotu)
1 x Wireless Command Center
1x Návod na obsluhu v slovenskom jazyku
BOSCH
ROOMBA866
885155009159