4.66
  • 5
    22
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

DELL Vive Cosmos


725,58 €
s DPH

604.65 € bez DPH


Ponorte sa do zážitkov virtuálnej reality s touto náhlavnou súpravou pre virtuálnu realitu HTC VIVE Cosmos 3-D. Jednoduchý dizajn eliminuje potrebu základne, zatiaľ čo výklopný displej vám umožní rýchlo uniknúť a odpoveda?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 642-BBBJ
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ponorte sa do zážitkov virtuálnej reality s touto náhlavnou súpravou pre virtuálnu realitu HTC VIVE Cosmos 3-D. Jednoduchý dizajn eliminuje potrebu základne, zatiaľ čo výklopný displej vám umožní rýchlo uniknúť a odpovedať na hovory a textové správy. Preskúmajte rozsiahle slová s jasným zrakom a zvukom pomocou tejto náhlavnej súpravy pre virtuálnu realitu HTC VIVE Cosmos 3-D. Sledovanie naruby so šiestimi vstavanými kamerami vás zbaví základne a zaistí bezproblémové nastavenie, ktoré je prenosné, bez toho, aby to ovplyvnilo ponorenie. V spojení s dvoma obrazovkami RGB RGB a nastaviteľným voličom IPD táto náhlavná súprava zvyšuje subpixely pre lepšiu čistotu a realistický pohľad. Obnovovacia frekvencia 90 Hz zaručuje, že zostanete v okamihu, a 110-stupňové zorné pole vás obklopí zážitkom.

Kompatibilita s radom počítačov PC a notebookov podporujúcich VR podporuje bezproblémové párovanie s počítačom a pripojenie USB a DisplayPort ponúka ľahký prístup. Táto náhlavná súprava pre virtuálnu realitu Cosmos sa môže pochváliť ľahkou konštrukciou a ponúka hodiny hrania, zatiaľ čo výklopný displej vás upozorní na vaše okolie. Priložené slúchadlá do uší s izoláciou zvuku izolujú zvuky, aby ste sa nemuseli rozptyľovať. Táto náhlavná súprava pre virtuálnu realitu HTC VIVE Cosmos 3-D funguje s bezdrôtovým adaptérom VIVE (nie je súčasťou dodávky), takže môžete hrať bez káblov a ponúka prístup k predplatnému do knižnice VIVEPORT s viac ako 700 hrami a zážitkami.
DELL
642-BBBJ
4718487715022

Tabuľka dát

Pripojenie
Bezdrôtové
Typ ovládaču
Ostatné