SJCAM F1 Fun Cam, black, kompaktný fotoaparát


35,00 €
s DPH

29.17 € bez DPH


Akcná kamera SJ CAM F1 Fun Cam sprostredkuje vašim ratolestiam prvý kontakt s nahrávaním videí a fotografovaním. Kamera je navrhnutá presne tak, aby bolo jej ovládanie maximálne jednoduché a zábavné. Jej intuitívne užívatels...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: E61PSJFUNF1B
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Akcná kamera SJ CAM F1 Fun Cam sprostredkuje vašim ratolestiam prvý kontakt s nahrávaním videí a fotografovaním. Kamera je navrhnutá presne tak, aby bolo jej ovládanie maximálne jednoduché a zábavné. Jej intuitívne užívatelské prostredie je plne lokalizované do slovenského jazyka. Vaše deti si budú môct nahrávat videá zo svojich zážitkov vo vysokom rozlíšení FullHD (1920 x 1080 px). Fotografie môžno vytvárat v rozlíšení až 12 Mpx. Kamera umožní nastavit vyváženie bielej alebo hodnotu citlivosti ISO. Výhodou je aj odolná konštrukcia, ktorá spolahlivo ochráni citlivé komponenty pri prípadných pádoch.



S kamerou SJ CAM F1 Fun Cam si vaše deti užijú aj vela zábavy. Vytvorené fotografie budú môct vylepšovat pomocou zábavných a veselých rámcekov. Dalej budú môct nahrávat casozberné videá pohybov mrakov alebo napríklad slniecka. Pri spolocnom fotení s kamarátmi budú môct využívat aj samospúšt. Súcastou kamery sú aj vstavané hry. Videá a fotografie možno ukladat na pamätové karty microSD s maximálnou kapacitou 32 GB.
SJCAM
E61PSJFUNF1B
6970080834014

Tabuľka dát

Výrobca (foto-video príslušenstvo)
SJCAM