4.85
  • 5
    18
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

EMOS LED SVETLO NA MONITOR AVA


37,82 €
s DPH

31.52 € bez DPH


Dokonale osvetlená pracovná plochaSpeciálna lampa, ktorá sa pripája k monitoru počítača alebo notebooku, predstavuje skutočne originálny spôsob osvetlenia pracovnej plochy. Medzi jeho výhody patrí nielen jednoduchá a rýchla inštalác...
Dostupnosť: skladom > 2 ks Kód: Z7617
Predpokladaný dátum expedície: 30.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Dokonale osvetlená pracovná plocha

Speciálna lampa, ktorá sa pripája k monitoru počítača alebo notebooku, predstavuje skutočne originálny spôsob osvetlenia pracovnej plochy. Medzi jeho výhody patrí nielen jednoduchá a rýchla inštalácia, ale aj možnosť meniť farbu svetla a stmievať ho. Lampa AVA sa ponúka v elegantnom čiernom vyhotovení, ktoré určite spestrí vaše pracovisko.
Dokonalé osvetlenie nielen pri práci

Pohodlné dotykové ovládanie umožňuje rýchlu zmenu farby svetla v 3 krokoch (teplá biela, neutrálna biela, studená biela) podľa vašich potrieb. Rovnako praktická je aj možnosť stlmenia v dvoch krokoch. Intenzita svetla sa tak prispôsobuje okolitému prostrediu a vytvára ideálne podmienky na prácu na počítači, sledovanie videí alebo počúvanie programov. Vzhľadom na umiestnenie svetla je svetelný tok 150 lm úplne postačujúci.
Jednoduché napájanie a inštalácia kdekoľvek

Napájanie pomocou kábla USB priamo z počítača (kábel je súčasťou balenia) je veľmi praktické, najmä ak hľadáte osvetlenie, ktoré možno použiť na rôznych miestach. LED lampičku možno pripojiť aj k powerbanke alebo k adaptéru do zásuvky.

Lampička je skvelým pomocníkom napríklad na služobných cestách, kde vám poskytne obvyklé pohodlie aj pri práci mimo domova, navyše bez toho, aby ste museli hľadať zásuvku na jej zapojenie. Lampu môžete v priebehu niekoľkých sekúnd pripojiť k monitoru a pustiť sa do práce!
Väčší komfort pre váš zrak

Svetlo LED monitora AVA šetrí miesto na stole a nehrozí, že sa prevráti alebo dokonca rozbije. Zároveň ani v najmenšom neruší monitor. Je preto vhodná pre všetkých, ktorým záleží na správnom osvetlení pracovného priestoru.

Svietidlo je šetrné k očiam, pretože vďaka optimálnemu umiestneniu a sklonu nedochádza k oslneniu, ktoré často spôsobuje predčasnú únavu a zbytočne znižuje koncentráciu a produktivitu. Prečo teda nevyskúšať moderné osvetlenie monitora, z ktorého vás nebudú bolieť oči ani po dlhom večeri v práci?
EMOS
Z7617
8592920101070

Tabuľka dát

Kategória
LED osvetlenie
Druh
USB lampičky
Smart
Nie