Samsung Tactical Book Tri Fold Pouzdro pre Samsung Galaxy TAB A9 8.7" modré


21,49 €
s DPH

17.91 € bez DPH


Ochranné puzdro pre tablet s praktickým flipem, ktorý ľahko zložíte a použijete ako stojan. Puzdro je vyrobené z plastového krytu na mieru, do ktorého sa usadí tabliet a z flipu v imitácii kože. Vnútri je flipový kryt pokrytý jemným semišom...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 95895250957


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ochranné puzdro pre tablet s praktickým flipem, ktorý ľahko zložíte a použijete ako stojan. Puzdro je vyrobené z plastového krytu na mieru, do ktorého sa usadí tabliet a z flipu v imitácii kože. Vnútri je flipový kryt pokrytý jemným semišom, aby čo najlepšie chránil displej tabletu.

V zadnej časti je výrez po fotoaparát, rovnako tak všetky ovládacie prvky tabletu sú pohodlne prístupné.
Puzdro tak môžete využiť pri práci v spojení s klávesnicou, ako stojan pre sledovanie filmov, alebo na čítanie receptu pri varení, je to len na Vás.
Tactical Book Trifold je puzdro vyrobené presne na mieru konkrétneho tabletu, navyše s praktickým krytom displeja, ktorý po preložení slúži ako stojan. Vnútorná vanička je vyrobená na mieru tabletu, navyše z odolného TPU materiálu. Tablet tak drží perfektne na svojom mieste a nehrozí, že by mohol vypadnúť. Všetky ovládacie tlačidlá a konektory sú plne prístupné, a to vrátane fotoaparátu na zadnej strane. Kryt displeja je vybavený jemným mikroplyšom na ochranu displeja. Materiál puzdra je vyvedený v imitácii kože a to vrátane žilkovania na povrchu. Puzdro tak pôsobí reprezentatívne a bude skvelým doplnkom ako na pracovnej schôdzke, tak doma pri sledovaní filmov, varení, alebo len tak pri surfovaní na internete. Celé Tactical Trifold puzdro je, ako je u značky Tactical zvykom, zabalené v ekologickom obale z recyklovaného papiera.

BE ECO
My v Tactical máme radi prírodu. Všetky naše produkty sú balené do ECO škatuliek z recyklovaného
papiera tak, aby čo najmenej zaťažovali životné prostredie. Myslite takticky!

Špecifikácia:

vyrobené presne na mieru tabletu
imitácia kože na vrchnej časti
skladací kryt displeja, ktorý možno použiť ako stojan pre tablet
prístupné všetky tlačidlá a konektory
výrez pre fotoaparát
ekologický obal z recyklovaného papiera
Špecifikácia:
- materiál: plast a imitácia kože
- skladací flip, ktorý možno použiť ako stojan pre tablet
- plastový a presne padnúce výlisok pre daný model tabletu
- prístupné všetky ovládacie prvky tabletu
- výrez pre fotoaparát
SAMSUNG
95895250957
8596311236891

Tabuľka dát

Farba
Modrá
Určenie
Pre tablety
Kompatibilné s
Galaxy Tab A9