4.62
  • 5
    21
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Mophie Snap+ 10K Powerstation Stand for iPhone with MagSafe - Black


53,44 €
s DPH

44.53 € bez DPH


Magnetická a prenosná bezdrôtová batéria, kompatibilná s MagSafe, obsahujúca internú batériu 10 000 mAh.pre iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, zariadenia s podporou QiJednoducho nap...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ZG401107914


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Magnetická a prenosná bezdrôtová batéria, kompatibilná s MagSafe, obsahujúca internú batériu 10 000 mAh.



pre iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, zariadenia s podporou Qi



Jednoducho napájajte svoje alebo iné smartfóny s bezdrôtovým nabíjaním pomocou ultra všestranného stojana snap+ powerstation. Budete môcť streamovať filmy alebo uskutočňovať videohovory bez obáv z vybitia batérie. Stojan snap+ powerstation nabíja váš telefón a zároveň ho drží v perfektnom uhle, v režime na šírku alebo na výšku, pomocou integrovaného nastaviteľného stojana.



Streamujte, posielajte SMS alebo volajte bez obáv



Streamujte filmy alebo uskutočňujte videohovory bez obáv z vybitia batérie! Úplne nový stojan snap+ powerstation nabíja váš iPhone 12 a ďalšie v ultra všestrannom balení. Nastaviteľný stojan sa dá vyklopiť, aby sa z powerstation stal prenosný stojan, ktorý nabíja váš telefón počas textovania alebo streamovania. Stojan snap+ powerstation tiež obsahuje štandardnú ¼ palcovú zásuvku pre statív, aby ste posunuli vaše videohovory na vyššiu úroveň. Magnetické pole zaisťuje začiatok nabíjania pri kontakte, takže zakaždým získate dokonalé nabitie.

Obsahuje 10 000 mAh internú batériu



Prežite deň alebo len akýkoľvek videohovor s dodatočným zvýšením výkonu, keď ho najviac potrebujete.



Kompatibilné s MagSafe a ďalšími



Magnetické pole na stojane snap+ powerstation je kompatibilné s akýmkoľvek iPhone s podporou MagSafe a akýmkoľvek smartfónom s podporou Qi, vrátane telefónov Apple, Samsung a Google.



Zásuvka na statív



Stojan snap+ powerstation je dodávaný so štandardným ¼ palcom - 20 závitov/štvorcový palec statívovou zásuvkou pre väčšiu stabilitu počas videohovorov alebo streamovania videa.



Nastaviteľný stojan



Praktický stojan sa vyklopí, keď chcete telefón podoprieť, a zloží sa späť, keď ho chcete len nabíjať.

Presné umiestnenie



Magnetické pole zaisťuje, že zasiahnete miesto na nabíjanie, takže zakaždým získate dokonalé nabitie.

Bezdrôtové nabíjanie



Je to bezdrôtové všade okolo! Stojan snap+ powerstation bezdrôtovo nabíja váš telefón a možno ho bezdrôtovo nabíjať pomocou akejkoľvek podložky alebo stojana s podporou Qi.

Všestranný port USB-C



Použite port USB-C na nabitie stojana snap+ powerstation v rekordnom čase alebo použite ten istý port na nabitie iného zariadenia.

Snapovací adaptér je súčasťou balenia



Pripevnite kovový krúžok k iPhone, ktorý nie je kompatibilný s MagSafe, alebo akémukoľvek inému smartfónu s podporou Qi, aby bol okamžite kompatibilný so stojanom snap+ powerstation.


MOPHIE
ZG401107914
840056143074

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky
Kapacita
10000