Xiaomi Redmi Buds 4 Active Black


25,61 €
s DPH

21.34 € bez DPH


Vychutnajte si výrazné basy a vyvážený zvukRedmi Buds 4 Active obsahujú výkonný 12 mm dynamický menic, ktorý dokáže vyprodukovat výrazné basy. Vdaka odbornému ladeniu v laboratóriu Xiaomi Acoustic Lab prinášajú slúchadlá vyváženú kvalit...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6941812712733


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Vychutnajte si výrazné basy a vyvážený zvuk
Redmi Buds 4 Active obsahujú výkonný 12 mm dynamický menic, ktorý dokáže vyprodukovat výrazné basy. Vdaka odbornému ladeniu v laboratóriu Xiaomi Acoustic Lab prinášajú slúchadlá vyváženú kvalitu zvuku a lepšiu akustiku.

Potlacenie hluku pri hovoroch
Každé slúchadlo je vybavené vysoko citlivým mikrofónom, ktorý zabezpecuje optimálnu kvalitu a cistotu vášho hlasu aj v hlucnom prostredí.

Výdrž batérie až 28 hodín
Výdrž batérie slúchadiel dosahuje 5 hodín na jedno nabitie a až 28 hodín s prenosným nabíjacím puzdrom. Môžete si tak naplno vychutnat svoju oblúbenú hudbu kdekolvek a kedykolvek chcete.

Rýchle nabíjanie
Rozlúcte sa s castým nabíjaním. Rýchle nabíjanie znamená, že už po 10 minútach dobíjania si môžete vychutnat dalších 110 minút pocúvania hudby.

Stabilné pripojenie vdaka Bluetooth 5.3
Slúchadlá sú vybavené najnovšou technológiou Bluetooth 5.3, ktorá umožnuje nižšiu spotrebu energie a väcšiu stabilitu signálu. K dispozícii je taktiež režim s nízkou latenciou pre pohlcujúci herný zážitok s výnimocnou presnostou.

Dotykové ovládanie
Prepnutie na dalšiu skladbu
Prijatie hovoru
Prehrávanie/pozastavenie hudby
Odmietnutie/ukoncenie hovoru

Podpora rýchleho Google párovania
Redmi Buds 4 Active umožnujú rýchle a bezproblémové spárovanie s telefónmi Android. Stací otvorit kryt a môžete sa pripojit. Môžete dokonca skontrolovat, kam ste naposledy umiestnili slúchadlá. Taktiež si môžete skontrolovat stav batérie slúchadiel a nabíjacieho puzdra.

Odolnost voci vode IPX4
Vdaka certifikácii IPX4 si slúchadlá bez problémov poriadia aj so striekajúcou vodou.

Aplikácia Xiaomi Earbuds
Stiahnite si aplikáciu Xiaomi Earbuds a upravte si slúchadlá podla vašich predstáv.
XIAOMI
6941812712733
6941812712733

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Typ slúchadiel
Štuple do uší
Použitie
Domáce, kancelárske
Telefonovanie
Kategória
Slúchadlá, headsety
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Obsahujú mikrofón
Áno
Rozhranie (vstupný konektor)
Bezdrôtové Bluetooth
Aktívne potlačenie hluku (ANC)
Áno