5
  • 5
    7
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Logitech ASTRO A30 - bezdrôtové herné slúchadlá - tmavomodré - PlayStation


185,57 €
s DPH

154.64 € bez DPH


- Hrajte kdekoľvek a kedykoľvek - slúchadlá sa dajú pripojiť až k trom ďalším zariadeniam. Cez USB k PC, PS alebo Xbox, cez Bluetooth k telefónu, Nintendo Switch alebo cez Jack k akémukoľvek zariadeniu so vstupom.- Počúvanie v špičkovej...
Dostupnosť: skladom > 10 ks Kód: 939-002008
Predpokladaný dátum expedície: 02.05.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
- Hrajte kdekoľvek a kedykoľvek - slúchadlá sa dajú pripojiť až k trom ďalším zariadeniam. Cez USB k PC, PS alebo Xbox, cez Bluetooth k telefónu, Nintendo Switch alebo cez Jack k akémukoľvek zariadeniu so vstupom.
- Počúvanie v špičkovej kvalite - Pomocou mobilnej a počítačovej aplikácie Logitech G HUB si môžete zvuk doladiť tak, aby vám vyhovoval. Zvýšte basy, upravte výšky, ale hlavne si vychutnajte ten najlepší zážitok z počúvania počas hrania.
- Jedinečný dizajn - Až 27 hodín výdrže batérie, ľahko odnímateľné náušníky vďaka magnetickej konštrukcii a 2 mikrofóny. Jeden externý a jeden zabudovaný pre prípadné telefonické hovory. Všetko v kvalite značky BLUE.
- Technológia LIGHTSPEED - Špičková technológia G od spoločnosti Logitech prináša stabilné pripojenie, nízku latenciu a hlavne rôznorodú variabilitu.
LOGITECH
939-002008
5099206097469

Tabuľka dát

Farba
Modrá oceán
Typ slúchadiel
Náhlavné
Použitie
Herné
Kategória
Slúchadlá, headsety
Odnímatelný kabel
Áno
Ovládanie hlasitosti
Áno
Dĺžka kábla [m]
1,5
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Drôtové
Obsahujú mikrofón
Áno
Impedancia [ohm]
32
Frekvencia slúchadiel
20 - 20 000 Hz
Rozhranie (vstupný konektor)
Bezdrôtové Bluetooth
Jack (3,5mm)
USB
Citlivosť slúchadiel [db]
105