4.77
  • 5
    10
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

LAMAX Clips1 Plus - špuntová sluchátka - bílé


46,10 €
s DPH

38.41 € bez DPH


Typ slúchadiel:Štuple; Mikrofón; Rozhranie slúchadiel:BlueTooth; Vlastnosti slúchadiel:S mikrofónom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: LXCPS1PSWA


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
LAMAX Clips1 Plus White – Perfektný zvuk v cool balení

LAMAX Clips1 Plus White

Perfektný zvuk v cool balení

Najlepší zvuk, aký si vieš predstaviť, v úplne top designe a s dlhou výdržou až 8 hodín, tak toto všetko môžeš mať s LAMAX Clips1 Plus. Bezdrôtové špuntové slúchadlá s nožičkou do uší sa automaticky bleskovo spoja cez Bluetooth 5.3 s tvojím telefónom a doprajú ti dokonalý pôžitok, nech už počúvaš čokoľvek. Gamerom určite neunikne Herný mód, ktorý zvýši pôžitok z hry. Dotykom si preskakuješ medzi tracky alebo prijímaš hovory, pri ktorých oceníš kvalitný mikrofón. To najlepšie je ale dokonale čistý a vyrovnaný zvuk, AAC, SBC kodeky, ANC pre potlačenie okolitého hluku a Transparency mode, aby bolo počúvanie perfektné aj bezpečné. Tak cestuj, pracuj alebo športuj štýlovo a v rytme.

LAMAX Clips1 Plus White – Perfektný zvuk v cool balení



Nerušené počúvanie v top kvalite

Reálne ANC znie tajomne, ale jeho prínos spoznáš hneď. Dokonale potláča okolitý hluk vďaka 2 špeciálnym mikrofónom v každom slúchadle, pritom vôbec neskresľuje zvuk. Pokiaľ budeš nakupovať v obchode alebo prechádzať cez prechod tak si zapni Transparency mode a budeš vedieť čo sa deje okolo teba. Mód priepustnosti zosilní mikrofóny, takže vnímaš dianie okolo a pokojne komunikuješ s okolím. K perfektne čistému zvuku prispievajú aj kodeky AAC a SBC.

Nerušené počúvanie v top kvalite



Super funkcie, ktorý si užiješ

Bleskurýchle bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.3 za sebou necháva všetko ostatné, automaticky sa spáruje so zariadením a udržiava vás v spojení. Užívať si môžeš parádnych 8 hodín na jedno nabitie a ďalších 34 hodín sa ukrýva v puzdre. Niekto volá? Paráda, vyskúšaš si, ako super kvalitný mikrofón slúchadla maj. A ak patríš medzi gamery alebo filmový maniakov, nesmie ti uniknúť Herný mód s nízkou latenciou. Všetko ovládaš dotykovo, takže pohoda jazz.

Super funkcie, ktorý si užiješ



Kedykoľvek, kamkoľvek, ale vždy štýlovo

Ergonomická konštrukcia ti poskytuje komfort, kedy slúchadlá suprovo sedia v ušiach a zároveň budeš vyzerať cool či už pobežíš do práce v športovom alebo v obleku. Jednoducho top design, ktorý si zamiluješ na prvý pohľad a zvuk, čo ťa ohromí na prvé počúvanie. Keď potrebuješ, jednoducho slúchadlá upratáš do malého puzdra a schováš do vrecka. Na doplnenie šťavy stačí puzdro pripojiť cez USB-C kábel. Okrem handsfree si môžeš aktivovať aj mobilného asistenta.

Kedykoľvek, kamkoľvek, ale vždy štýlovo



Veľká výdrž

Na jedno nabitie fungujú slúchadlá až 8 hodín, ďalších 34 hodín sa ukrýva v puzdre, celkom je tak k dispozícii 42 hodín. Dobíjanie prebieha cez USB-C kábel.

Veľká výdrž



ANC funkcie

Funkcia aktívneho potlačenia okolitého hluku až o 30 decibelov ti vďaka dvom špeciálnym mikrofónom v každom slúchadle umožní doslova vypnúť okolie a užívať si hudbu naplno. Zvuk nijako neskresľuje, odhlučňuje hlavne spodné frekvencie.

ANC funkcie



Transparency mode

V tomto móde ti ANC mikrofóny naopak okolie zosilnejú – ideálne pri platení v obchode alebo pri športovaní na rušnej ceste. Nechaj si slúchadlá v ušiach a nestrácaj kontakt so svetom, keď ho potrebuješ.

Transparency mode



Bluetooth 5.3

Samozrejmosťou je najnovší Bluetooth 5.3, ktorý sa postará, aby prenos bežal úplne bezchybne na vzdialenosť až 15 metrov.

Bluetooth 5.3



Dotykové ovládanie

Skladby, hlasitosť alebo hovory ovládate dotykovo, netreba loviť telefón alebo slúchadlá vyberať z uší.

Dotykové ovládanie



Herný režim s nízkou latenciou

Všetci hráči a vyznávači filmov môžu jasať, slúchadlá majú gaming mode! Minimálne oneskorenie a špičkový zvuk z nich robia prvotriedneho univerzála.

Herný režim s nízkou latenciou



Krištáľový sound

Lepší zvuk by si v tejto kategórii hľadal ťažko. Kvalitné meniče, LAMAX BeatBass technológie a navyše hi-tech kodek AAC (Advanced Audio Coding), takže si vychutnáš ako svoj power song, tak aj hovorený slovo.

Krištáľový sound



Kvalitný mikrofón

Kvalitné mikrofóny ti zaistia voľný ruky pri každom calle aj hraní. Pokecáš cez nich aj s hlasovými asistentami a budú fungovať, aj keď máš v ušiach iba jedno slúchadlo.

Kvalitný mikrofón



Malý prenosný púzdro

Slúchadlá s trendy designom môžeš využiť ako na oblek, tak na svoj ranný beh. Nabíjacie puzdro sme navyše tak zmenšili, že ťa vôbec nebude otravovať vo vrecku a môžeš ho nosiť všade so sebou.

Malý prenosný púzdro






LAMAX
LXCPS1PSWA
8594175359435

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ slúchadiel
Štuple
Rozhranie slúchadiel
BlueTooth
Vlastnosti slúchadiel
S mikrofónom
Funkce
ANC (Aktvní potlačení hluku)
Přijímání hovorů
Vlastní pouzdro
Hmotnost (g)
3,5
Konektivita
Bluetooth
Platforma
PC / mobil
Mikrofon
Áno
Stupeň krytí IP
IPx4
Výdrž baterie (h)
8
Konstrukce mikrofonu
Integrovaný
Verze Bluetooth
5.2
Způsob nabíjení
USB-C
Podporované kodeky
AAC
Výdrž pouzdra (h)
34
Využití
Poslech hudby