Logitech G FITS - bezdrôtové herné slúchadlá - biele


232,80 €
s DPH

194 € bez DPH


Skutočne bezdrôtový herný headset FITS je ideálny na hranie hier. Profesionálne bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED + Bluetooth® s nízkou latenciou vám umožní hrať na viacerých zariadeniach. Technológia tvarovania LIGHTFORM umožňuje prispôsobe...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 985-001183


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Skutočne bezdrôtový herný headset FITS je ideálny na hranie hier. Profesionálne bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED + Bluetooth® s nízkou latenciou vám umožní hrať na viacerých zariadeniach. Technológia tvarovania LIGHTFORM umožňuje prispôsobenie na mieru.

ZOZNÁMTE SA SO ZARIADENÍM LOGITECH G FITS
Individuálne prispôsobenie pomocou Logitech G FITS. Pre každé ucho. Či už sa radi ponoríte do hrania na PC, mobilných zariadeniach alebo konzolách. Nezáleží na tom, aké účesy alebo pokrývky hlavy radi nosíte - FITS prináša individuálny zážitok, ktorý sa prispôsobí vám a tomu, ako radi hráte.

SKUTOČNÉ BEZDRÔTOVÉ HERNÉ SLÚCHADLÁ
Súpravy FITS sú určené na hranie hier. Majú dlhú výdrž batérie a sú vybavené na hranie na PC, Mac, konzolách a mobilných zariadeniach. Ponúkajú vysoko verný zvuk v malom prevedení a špeciálne tvarované koncovky, ktoré najlepšie vo svojej triede potláčajú pasívny hluk

BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA LIGHTSPEED
FITS sú prvé slúchadlá s technológiou LIGHTSPEED. Získate pripojenie na profesionálnej úrovni, vysoko výkonnú zvukovú odozvu, silnú konektivitu a dlhú výdrž batérie.
Pripojte sa s technológiou LIGHTSPEED k počítaču PC, Mac, Playstation 5, PlayStation 4, dokovacej stanici Nintendo Switch a zariadeniam so systémom Android prostredníctvom rozhrania USB-A alebo USB-C..
LOGITECH
985-001183
5099206109094

Tabuľka dát

Farba
Biela
Typ slúchadiel
Štuple do uší
Použitie
Herné
Kategória
Slúchadlá, headsety
Ovládanie hlasitosti
Áno
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Obsahujú mikrofón
Áno
Impedancia [ohm]
16
Rozhranie (vstupný konektor)
USB
USB-C
Citlivosť slúchadiel [db]
106