4.78
  • 5
    15
  • 4
    2
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

LAMAX Dots3 - bezdrátová sluchátka


46,12 €
s DPH

38.44 € bez DPH


True Wireless sluchátka LAMAX Dots3, výdrž 9 hodin na jedno nabití a celkem 40 hodin, nejnovější Bluetooth 5.3, herní a filmový režim s nízkou latencí, kvalitní mikrofon, gumový nástavec na sport, LAMAX BeatBass® technologie, USB-C, dotykové ovládání, podpora iOS a Android, instantní párování, podpora mobilních asistentů, malé skladné rozměry
Dostupnosť: skladom > 49 ks Kód: LXIHMDOTS3NBA
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
LAMAX Dots3 - Partneri pre šport a mesto

LAMAX Dots3

Partneri pre šport a mesto

Sme späť s ešte výkonnejšou generáciou bezdrôtových slúchadiel True Wireless - LAMAX Dots3! Čo vám prinesú? Výdrž? Výdrž 9 hodín na jedno nabitie je na trhu takmer bezkonkurenčná. Zvuk? Aj napriek malým rozmerom sme do oboch slúchadiel nabalili špičkový zvuk. Hi-tech vychytávky? Najnovšie rozhranie Bluetooth 5.3 s automatickým párovaním, herným režimom a kvalitným mikrofónom. Použiteľnosť? Na maximum! Slúchadlá oceníte pri sedení pri počítači, cestovaní aj športovaní - vďaka gumovému náušniku zostanú prichytené a vy si môžete lietať pre svoj osobný pocit!

LAMAX Dots3 - Partneri pre šport a mesto



Dajte svojim ušiam to, čo si zaslúžia

Nezáleží na tom, aký žáner vás baví - vyberte slúchadlá z puzdra, nasaďte si ich a počúvajte úžasný zvuk. LAMAX Dots3 podávajú vyváženú kombináciu basov a výšok so skvelou čistotou, akú od slúchadiel tejto kategórie nečakáte. Najnovšia technológia Bluetooth 5.3 dostane každú skladbu do vašich uší v tej najlepšej kvalite a bez výpadkov. Už viete, čo budete prehrávať?

Dajte svojim ušiam to, čo si zaslúžia



Baterka? Vždy pripravená

9 hodín na jedno nabitie vám True Wireless slúchadlá veľa nedajú. Využite to a užívajte si nekonečné počúvanie, vybavte všetky hovory alebo počúvajte obľúbené podcasty - vďaka nabíjaciemu puzdru budete mať dostatok energie na nabitý týždeň. Puzdro nabije slúchadlá viac ako 4-krát a celková výdrž batérie je 40 hodín!

Baterka? Vždy pripravená



Funkcie pre vaše koníčky

Trávite večery zbieraním expov a odškrtávaním misií? Zapnite herný a filmový režim s minimálnym oneskorením a ponorte sa do virtuálnych svetov. Vďaka kvalitnému mikrofónu vás bude počuť šéf na telefóne aj vaši spoluhráči v zápale boja. Chcete si pretiahnuť telo? Žiadny problém! Súprava LAMAX Dots3 je skonštruovaná tak, aby vydržala, a gumový nástavec drží náhlavnú súpravu bezpečne na svojom mieste.

Funkcie pre vaše koníčky



Úžasný zvuk

Nemusíte byť audiofil, aby ste ocenili skvelý zvuk. LAMAX Dots3 ho má. Basy, stredy a výšky sú v súlade s našou technológiou LAMAX BeatBass a váš playlist zvládnu na výbornú.

Úžasný zvuk



Až 40 hodín počúvania

Baterka vás nesklame. Slúchadlá zvládnu až 9 hodín počúvania a ďalší výkon čaká v puzdre. Zahoďte slúchadlá a za hodinu a pol máte opäť 100 % šťavu. Bez elektrickej zásuvky vydržíte 40 hodín!

Až 40 hodín počúvania



Bluetooth 5.3

Hneď ako slúchadlá vyberiete z puzdra, už hľadajú váš telefón, takže sú pripravené ešte skôr, ako si ich nasadíte. Vďaka technológii Bluetooth 5.3 je kvalitný bezdrôtový prenos do vzdialenosti až 15 metrov istotou. Osloboďte sa od káblov!

Bluetooth 5.3



Režim hry a filmu

Prepnite na herný režim a získajte ešte nižšiu latenciu zo slúchadiel, aby ste počuli nepriateľa za každým rohom. Minimálnu odozvu oceníte aj počas filmov.

Režim hry a filmu



Mikrofón na jednom

Chcete mať pri telefonovaní voľné ruky? Žiadny problém! LAMAX Dots3 má super mikrofón, vďaka ktorému vás ostatní zreteľne počujú.

Mikrofón na jednom



Gumový nástavec pre šport

Keď športujete, potrebujete jednu vec - aby vaše slúchadlá zostali na svojom mieste. Preto sme ich vybavili gumovým nástavcom, ktorý slúchadlá udrží na mieste.

Gumový nástavec pre šport



Univerzálny USB-C

Puzdro môžete ľahko nabíjať cez univerzálne USB-C. Z 0 na 100 % sa nabije približne za hodinu a môžete vyraziť na cestu.

Univerzálny USB-C



Dotykové ovládanie

Stačí pohladiť slúchadlá a tie vám pustia ďalšiu skladbu alebo zvýšia hlasitosť. Ovládanie priamo na slúchadlách sa hodí vždy, keď nechcete zháňať telefón.

Dotykové ovládanie



Super dizajn a malé rozmery

Bezdrôtové slúchadlá True Wireless sú svojou konštrukciou celkom nenápadné, takže sa o ne nemusíte báť, kamkoľvek pôjdete. Nabíjacie puzdro sa vďaka svojim malým rozmerom ľahko zmestí do vrecka alebo kabelky.

Super dizajn a malé rozmery






LAMAX
LXIHMDOTS3NBA
8594175359138

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ slúchadiel
Štuple
Rozhranie slúchadiel
BlueTooth
Vlastnosti slúchadiel
S mikrofónom
Funkce
True Wireless
Konektivita
Bluetooth
Platforma
PC / mobil
Mikrofon
Áno
Výdrž baterie (h)
9
Verze Bluetooth
5.2
Způsob nabíjení
USB-C
Podporované kodeky
AAC
SBC
Výdrž pouzdra (h)
31
Využití
Poslech hudby
Sport