KOSS CS200i sluchatka s mikrofonom


30,62 €
s DPH

25.52 € bez DPH


Úplne nové komunikacné slúchadlá s mikrofónom CS200i sú ideálne na prácu v kancelárii, na štúdium jazykov alebo na internetové konferencné hovory. Komunikacné slúchadlá Koss CS200i s kompletným rozsahom zvuku oživujú kon...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CS200i


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Úplne nové komunikacné slúchadlá s mikrofónom CS200i sú ideálne na prácu v kancelárii, na štúdium jazykov alebo na internetové konferencné hovory. Komunikacné slúchadlá Koss CS200i s kompletným rozsahom zvuku oživujú konverzácie. Vdaka jedinecnému dizajnu slúchadiel Koss D-Profile sa prispôsobia CS200i tvaru ucha tak, aby dokonale sedeli. Flexibilný mikrofón s potlacením šumu bez použitia elektród s detailnou citlivostou a zníženým skreslením zvuku je ideálny pre používatelov viacerých úloh. Komunikacné slúchadlá s mikrofónom Koss CS200i sa pripájajú k zariadeniam pomocou jediného 3,5 mm konektora ( TRRS ), ktorý umožnuje prenášat zvuk analógových slúchadiel a mikrofónu.
KOSS
CS200i
021299194324

Tabuľka dát

Použitie
Telefonovanie