Skartovač EBA 5141 S 6 mm


3 310,24 €
s DPH

2758.53 € bez DPH


Skartovaný materiál:Papier, Kreditné karty, Sponky, CD a DVD médiá; Spôsob rezu:Pozdĺžny; Stupeň utajenia:2
Dostupnosť: nie je skladom Kód: repeba5141S6


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Skartovač s mimoriadne výkonným motorom a samonavíjacími skartovacími valcami. Vstupná šírka 405 mm, umožňuje skartovanie formátu A3. Skartovací výkon až 55 listov papiera 70 g/m2 v reze 6 mm. Kontrolná svetelná indikácia aktuálneho zaťaženia ECC, veľký odpadkový kôš s objemom 165 l. SPS - patentované bezpečnostné a ochranné funkcie: elektronicky ovládaná bezpečnostná klapka v mieste vstupu, automatické spätné otáčanie v prípade zablokovania papierom a následné vypnutie, automatické vypnutie po naplnení nádoby na odpad, elektronické ovládanie zatvárania dvierok základne, dvojstupňová ochrana motora, režim úspory energie "ZERO ENERGY" (absolútne vypnutie spotreby elektrickej energie), automatické vypnutie nádoby na odpad. napájanie po 30 min. v pohotovostnom stave) EASY-SWITCH - multifunkčný spínač s prehľadným menu a farebnou svetelnou indikáciou ECC - elektronický svetelný indikátor aktuálneho skartovacieho zaťaženia - funkcia automatického spustenia/zastavenia pomocou optického senzora - nože z tvrdenej špeciálnej ocele odolnej voči papierovým sponkám - jednoduché skartovanie CD/DVD médií - jednofázové napájanie 230 V/50 Hz - kvalitná drevená skriňa (objem 210 l) s odolným kovaním a kolieskami na cestovanie - mechanicky odolný ľahko uchopiteľný plastový odpadkový kôš s objemom 165 l, možno v ňom používať odpadové vrecia - vyrobené v Nemecku.
EBA
repeba5141S6
4018351114068

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Spôsob rezu
Pozdĺžny
Skartovaný materiál
CD a DVD médiá
Kreditné karty
Papier
Sponky
Stupeň utajenia
2
Certifikováno NBÚ
Ne