4.74
  • 5
    16
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

1000BASE-SX SFP transceiver module, MMF, 850nm, DOM


283,32 €
s DPH

236.1 € bez DPH


GLC-SX-MMD=Duplexný vysielač a prijímač Cisco GLC-SX-MMD pripája prepínač a smerovač k sieti. Poskytuje prístup k možnostiam technológie optických vlákien. Aby bolo možné využívať výhody rýchleho prenosu dát pomocou optických káblo...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: GLC-SX-MMD=


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
GLC-SX-MMD=

Duplexný vysielač a prijímač Cisco GLC-SX-MMD pripája prepínač a smerovač k sieti. Poskytuje prístup k možnostiam technológie optických vlákien. Aby bolo možné využívať výhody rýchleho prenosu dát pomocou optických káblov, vyžaduje dané zariadenie slot alebo port Gigabit Ethernet. Väčšina zariadení Cisco je už vybavená jedným alebo viacerými zariadeniami a je možné ich pomocou hardvérových modulov ľahko konvertovať na prevádzku z optických vlákien. To dáva používateľovi vysoký stupeň flexibility pri nastavovaní jeho siete. Nové koncové zariadenia je možné integrovať rýchlo a ľahko. Cisco GLC-SX-MMD tiež dokáže ľahko a len pomocou niekoľkých krokov konvertovať a rozširovať existujúcu sieť. Pretože je modul vymeniteľný za chodu, je možné ho nainštalovať za chodu siete. Modul Cisco GLC-SX-MMD 1000BASE-SX je navrhnutý pre prenosy na vzdialenosti až 500 metrov s maximálnou šírkou pásma až 1 GB / s. Pracuje s vlnovou dĺžkou 850 nm a podporuje až jeden kilometer laserovo optimalizovaného 50 µm multimódového optického kábla. Transceiver pracuje so starými 50 µm multimódovými vláknovými spojmi až do 550 metrov. Okrem toho je navrhnutý pre multimódové vlákna s Fiber Distributed Data Interface (FDDI) s rozlíšením 62,5 µm až do 220 m. Transceiver je kompatibilný so štandardom IEEE 802.3z 1000BASE-SX. Nový typ vysielača a prijímača ťaží aj z monitorovacej funkcie DOM Support. Pracuje s vlnovou dĺžkou 850 nm a podporuje až jeden kilometer laserovo optimalizovaného 50 µm multimódového optického kábla. Transceiver pracuje so starými 50 µm multimódovými vláknovými spojmi až do 550 metrov. Okrem toho je navrhnutý pre multimódové vlákna s Fiber Distributed Data Interface (FDDI) s rozlíšením 62,5 µm až do 220 m. Transceiver je kompatibilný so štandardom IEEE 802.3z 1000BASE-SX. Nový typ vysielača a prijímača ťaží aj z monitorovacej funkcie DOM Support. Pracuje s vlnovou dĺžkou 850 nm a podporuje až jeden kilometer laserovo optimalizovaného 50 µm multimódového optického kábla. Transceiver pracuje so starými 50 µm multimódovými vláknovými spojmi až do 550 metrov. Okrem toho je navrhnutý pre multimódové vlákna s Fiber Distributed Data Interface (FDDI) s rozlíšením 62,5 µm až do 220 m. Transceiver je kompatibilný so štandardom IEEE 802.3z 1000BASE-SX. Nový typ vysielača a prijímača ťaží aj z monitorovacej funkcie DOM Support.

Rozmery / hmotnosť

Rozmery x: 13,4 mm

Rozmery y: 8,5 mm

Rozmery z: 56,5 mm

Dizajn: Zásuvný modul

Typ: Vysielač / prijímač

Hrubé rozmery x mm: 136 mm

Hrubé rozmery y mm: 129 mm

Hrubé rozmery z mm: 13 mm

Celková hmotnosť: 0,022 kg

Gurtmau00df: 42 cm

Integrované sieťové funkcie (napr. Odkazovač, fax, firewall atď.): Vysielač / prijímač

Sieťové porty: LC konektor duplex; LC konektor

Sieťové štandardy: Ethernet

Rozhrania / konektivita00e4t

Režim prenosu: Duplex

Operačné systémy: Cisco Catalyst

Stredné: Sklenené vlákno (LWL)

Prenosová rýchlosť: 1 Gbps
CISCO
GLC-SX-MMD=
882658340895

Tabuľka dát

Záruka
6
Optika
Ano
Provedení switche
Moduly

Súvisiace produkty 1