Logitech Wireless Desktop MK710, DE


116,57 €
s DPH

97.14 € bez DPH


Rozhranie setu:Bezdrôtový s USB Dongle; Lokalizácia klávesnice:Ostatné; Výbava klávesnice:Multimediálne klávesy
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-002420
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

-Životnosť batérie klávesnice a myši až tri roky. Vďaka lepšej správe napájania prakticky nie je potrebné meniť batérie.*
-Klávesnica obsahuje klávesy Logitech Incurve Keys™ a mäkkú opierku zápästia. Vypuklé klávesy podporujú správne umiestnenie prstov a ich jemne zaoblené hrany umožňujú plynulý pohyb prstov medzi klávesmi počas celých hodín. Klávesy sú také pohodlné, až si hovoríte, že boli vyrobené priamo pre vaše prsty.
-Veľmi rýchle posúvanie umožňuje rýchle posúvanie dlhých dokumentov pomocou rolovacieho kolieska, ktoré nevykazuje takmer žiadne trenie, alebo prepnutie na presné posúvanie na navigáciu v zoznamoch, prezentáciách a zbierkach snímok.
-Panel LCD vám umožňuje pozrieť sa na ikony a získať informácie o stave batérie a funkciách Caps Lock, Scroll Lock a Num Lock, takže vám pri písaní nič neunikne.
-Objemný bezdrôtový prijímač Logitech Unifying zostáva v notebooku. Pri sťahovaní nie je potrebné prijímač odpojiť, takže sa nemusíte obávať jeho poškodenia alebo straty. Navyše môžete k tomu istému bezdrôtovému prijímaču ľahko pridať ďalšiu kompatibilnú myš, klávesnicu alebo numerickú klávesnicu.

Obsah balenia

Klávesnica Myš USB 2.
4 GHz Unifying receiver 4 alkalické batérie AA CD so softvérom Užívateľská dokumentácia 3-ročná záruka a plná podpora produktu

Systémové požiadavky

Počítač s operačným systémom Windows Windows XP, Windows Vista alebo Windows 7 USB port CD-ROM mechanika
.
LOGITECH
920-002420

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Rozhranie setu
Bezdrôtový s USB Dongle
Lokalizácia klávesnice
Ostatné
Výbava klávesnice
Multimediálne klávesy