Motorola/Zebra Terminal TC52, 2D, BT, Wi-Fi, NFC, GMS, Android


1 292,18 €
s DPH

1076.82 € bez DPH


Rozhranie:BlueTooth; Operačný systém:Android; Funkcie:Wi-Fi, BlueTooth
Dostupnosť: nie je skladom Kód: TC520K-1PEZU4P-A6


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
prenosné zariadenie na zber údajov, 2D, snímač, kamera (13MP, automatické zaostrovanie), predná kamera (5MP), 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), zvuk, NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixelov, Qualcomm Octa Core, 2.2 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 32 GB, Android (8.1), IP65, IP67, vrátane: Google Mobile Services, batéria, 4100 mAh Mobilné dotykové počítače Zebra TC52/TC57 sú evolučným pokračovaním úspešných modelov TC51/TC56 a sú ideálne prispôsobené potrebám vašich zákazníkov v oblasti dopravy a logistiky. Sú vybavené 5'' kapacitným dotykovým HD displejom so sklom Corning Gorilla Glass, sú odolné voči nárazom od 1.2 m a zvládne aj tie najväčšie výzvy so 14-hodinovou výdržou batérie. TC52/TC57 sú certifikované podľa noriem IP 65/67. Striekanie vody, prach a vibrácie im nevadia. Skenovanie a zaznamenávanie údajov v terénnych službách a skladoch nebolo nikdy jednoduchšie vďaka predinštalovanej aplikácii >>SimulScan<< DNA od spoločnosti Zebra. Jedným kliknutím vaši zákazníci zachytia tlačené a elektronické 1D a 2D čiarové kódy, kódy Digimarc, podpisy a obsah dokumentov. Výnimočný výkon pre TC52/TC57 poskytuje systém Android 8.1 Oreo v spojení s rýchlym osemjadrovým procesorom Qualcomm s 2.2 GHz, 4 GB RAM a 32 GB pamäte, ktorú možno rozšíriť až na 256 GB prostredníctvom SDXC. Vďaka technológii Bluetooth 5.0 sú oba modely dvakrát rýchlejšie pri výmene údajov s inými zariadeniami - a to v okruhu 240 m. Oba vreckové terminály sú vybavené technológiou WLAN s 2x2 viacnásobným vstupom a výstupom pre viacerých používateľov (MU-MIMO), ktorá umožňuje zákazníkom komunikovať s viacerými zariadeniami súčasne. Integrované, vysoko citlivé reproduktory s vysokou hlasitosťou filtrujú rušivý hluk v pozadí, takže obaja ľudia rozumejú každému slovu aj v tom najhlučnejšom prostredí. Modely TC52/TC57 sú vybavené dvoma kamerami. Zadný fotoaparát (13 MP) vytvára fotografie vo vysokom rozlíšení a videá v rozlíšení 4K - ideálne na zachytenie stavu produktov a zdieľanie údajov s ostatnými. Predný fotoaparát (5 MP) využíva technológiu VLC (Visible Light Communication), ktorá zaručuje lepší a detailnejší obraz počas ďalšieho videohovoru. Mobilné dotykové počítače možno integrovať do existujúcich systémov a sú spätne kompatibilné s príslušenstvom. Spoločnosť Zebra poskytuje dlhšiu životnosť pre nadchádzajúce verzie systému Android P a Q - ako aj 8 až 10+ rokov podpory pre bezpečnostné aktualizácie. Model TC57 je tiež vybavený technológiami LTE, GPS a 5 GHz 2x2 MU-MIMO, ako aj pamäťou na kartu Nano-SIM..
ZEBRA
TC520K-1PEZU4P-A6
3050448

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Operačný systém
Android
Rozhranie
BlueTooth
Funkcie
BlueTooth
Wi-Fi

Súvisiace produkty 3

Zebra snap-on, USB

Cena 74,06 €
nie je skladom
Druh príslušenstva pre pokladničné systémy:Terminály / PDA / MDA