4.86
  • 5
    6
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Zyxel USG FLEX200 HP Series, User-definable ports with 1*2.5G, 1*2.5G( PoE+) & 6*1G, 1*USB (device only)


961,67 €
s DPH

801.39 € bez DPH


USG FLEX 200HP Series, User-definable ports with 1*2.5G, 1*2.5G( PoE+) & 6*1G, 1*USB (device only)Nové USG FLEX 200HP bez licencie, ktorú si však môžete do budúcna dokúpiť. Na danom zariadení je k dispozícii 30-dňová trial verzia Go...
Dostupnosť: skladom Kód: USGFLEX200HP-EU0101F
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
USG FLEX 200HP Series, User-definable ports with 1*2.5G, 1*2.5G( PoE+) & 6*1G, 1*USB (device only)

Nové USG FLEX 200HP bez licencie, ktorú si však môžete do budúcna dokúpiť. Na danom zariadení je k dispozícii 30-dňová trial verzia Gold Security Pack.
Séria USG FLEX H, poskytuje ultra firewall/UTM/VPN priepustnosť s výkonnými multi-gig rýchlosťami a PoE+ rozhraniami, aby ste boli pripravení na multi-gig éru. Séria USG FLEX H, podporovaná cloudom Zyxel AI, ponúka najlepšiu viacvrstvovú ochranu, ktorá ochráni vašu firemnú sieť s bezproblémovým zabezpečením proti rastúcim kybernetickým hrozbám. Navyše nový USG FLEX H prichádza s vylepšeným SecuExtender a uľahčuje tak rozšírenie rovnakého zabezpečenia do všetkých vašich vzdialených sietí. To dokazuje, že aj používatelia malých a stredných podnikov môžu využívať zabezpečenie na podnikovej úrovni s vysokou rýchlosťou.
Vďaka viacjadrovému hardvéru novej generácie a technológii Fastpath je USG FLEX 200HP navrhnutá na minimalizáciu času spracovania paketov, zníženie latencie a zrýchlenie tokov sieťovej prevádzky. Je tiež vyrobená pre optimálne využitie procesorov na zvýšenie výkonu, a to všetko tak, aby poskytovala vynikajúci výkon vyhovujúci vašim potrebám pre vysokorýchlostné siete.
Vďaka možnostiam rýchlosti 1G/2,5G portov a softvérovo definovaných portov, máte možnosť skutočnej flexibility pri prispôsobení každého portu USG FLEX 200HP podľa požiadaviek a potrieb (WAN alebo LAN). Ponúka 1 integrovaný port s PoE+ a celkovým výkonom 30 W na zariadenie pre zjednodušenie inštalácie a zníženie nákladov na inštaláciu tým, že umožňuje napájať zariadenie priamo zo samotného firewallu.
USG FLEX 200HP predstavuje náš najnovší výkonný operačný systém uOS. Je navrhnutý tak, aby zvýšil bezpečnosť, minimalizoval čas odozvy systému, okamžite aplikoval zmeny v konfigurácii a optimalizoval správu konfigurácie a bezpečnostnej politiky pomocou nového intuitívneho dizajnu.
USG FLEX 200HP je navrhnuté s viacvrstvovou ochranou, ktorá blokuje vonkajšie škodlivé hrozby, ako aj vnútorné nevhodné správanie používateľov. Obmedzte vysoko rizikové aplikácie alebo webový prístup z vašej siete. Špičkový DNS filter s podporou TLS 1.3 odstraňuje všetky slepé miesta v celej šifrovanej prevádzke.
Blokujte škodlivé hrozby a obmedzte nevhodné správanie používateľov. USG FLEX 200HP využíva cloudovú inteligenciu poháňanú AI na prevádzkovanie viacvrstvovej ochrany ako je sandboxing, anti-malware, filtrovanie DNS/IP/URL, IPS a Application Patrol vo vašich priestoroch. Podporuje tiež 2FA autentifikáciu administrátora.
IKEv2 je de facto protokol VPN známy svojou bezpečnosťou, spoľahlivosťou, efektívnosťou a je zásadne lepší než protokol L2TP over IPSec. Je široko používaný, takže prichádza s vynikajúcou interoperabilitou s rôznymi typmi klientov VPN, OS a bránami VPN. Jednoduchý sprievodca zaisťuje kompatibilitu niekoľkými kliknutiami s bezplatnými klientmi IKEv2 VPN s natívnym OS, ako sú Windows, macOS, iOS a Android (cez aplikáciu StrongSwan).
Manažment nového USG FLEX H firewallu bude k dispozícii aj prostredníctvom cloud manažmentu Nebula, vďaka ktorému môžete konfigurovať a spravovať vašu sieť a zariadenia v nej odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Samozrejmosťou je aj lokálny manažment pre daný firewall.


Technické parametre
Porty - 2 x 2,5G Ethernet, 6 x 1G Ethernet (1 x PoE+ Ethernet - 30W max.), 1 x USB 3.0, 1 x RJ45 Console port
VPN - IKEv2, IPSec, SSL
Priepustnosť firewallu – 5000 Mbps
Priepustnosť VPN – 1200 Mbps
Priepustnosť UTM (AV a IPS) – 1500 Mbps
Maximum IPSec VPN tunnels – 100
Recommended gateway-to-gateway IPSec VPN tunnels – 50
VLAN Interface – 32
SSL (HTTPS) Inspection, 2FA (administrator only)

Rozmery: Šírka 272 mm, Výška 36 mm, Hĺbka 187 mm
Váha – 1,52kg
Obsah balenia - Power adapter, RJ-45 - RS-232 kábel pre console connection

ZYXEL
USGFLEX200HP-EU0101F
4718937622795

Tabuľka dát

Kategória
Routre / firewally - security

Súvisiace produkty 16