4.88
  • 5
    7
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

WE. HEAR 1 By Loewe Portable Speaker 40W, Cool Grey


85,98 €
s DPH

71.65 € bez DPH


We by Loewe We.HEAR 1, Cool GreyPrenosný Bluetooth reproduktor. Celkový výkon 40 W, kvalitné prevedenie a pútavý dizajn z neho robia dokonalého spoločníka.Vďaka kompaktným rozmerom, nízkej hm...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 60701S10


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.



We by Loewe We.HEAR 1, Cool Grey





Prenosný Bluetooth reproduktor. Celkový výkon 40 W, kvalitné prevedenie a pútavý dizajn z neho robia dokonalého spoločníka.

Vďaka kompaktným rozmerom, nízkej hmotnosti, 14 hodinovej výdrži batérie a odolnosti voči prachu a striekajúcej vode (IPX6) je stvorený na používanie doma aj na cestách.








Pôsobivý zvukový zážitok

Objavte veľký zvuk v kompaktnom, prenosnom balení. Celkový hudobný výkon 40 wattov v spojení s jedinečnou akustickou architektúrou navrhnutou v Nemecku zaručuje bohatý, prirodzený zvukový zážitok.

Prepojte svoj smartfón alebo iné zariadenie s podporou Bluetooth 5.0 s We. HEAR 1 a prehrávajte svoju obľúbené hudbu, audioknihy alebo podcasty kdekoľvek a kedykoľvek.



Pre váš osobný štýl

Na výber máte štyri inšpirujúce farby Storm grey (búrková šedá), Aqua blue (modrá), Coral red (korálovo červená) alebo Cool grey (chladná sivá), ktoré jednoducho zladíte s vaším osobným štýlom.

Nadherný dizajn dotvárajú skvelé detaily, ako je prémiová akustická tkanina, minimalistické tlačidlá a popruh na prenášanie.



14 hodín prehrávania

Užite si dlhý čas prehrávania až 14 hodín nepretržitej hudby. V kombinácii s krátkym časom nabíjania je váš reproduktor We. HEAR vždy pripravený na párty.



Ideálny na cesty

Dokonalý spoločník pre tých, ktorí radi prežívajú fantastické dobrodružstvá. S certifikáciou triedy IPX6 mu neublíži prach, piesok ani striekajúca voda.



Jednoduché použitie

Kompaktné rozmery 90 x 220 x 83 mm, popruh na prenášanie a nízka hmotnosť robia z reproduktora We. HEAR 1 zariadenie, ktoré si môžete vziať kamkoľvek.

Vďaka intuitívnym, minimalistickým tlačidlám sa dajú ľahko ovládať všetky kľúčové funkcie.



Technické parametre:

Typ: Prenosný bezdrôtový reproduktor

Výkon: 40 W (celkový) / 2 x 10 W (RMS)

Bluetooth 5.0

Bluetooth protokoly: A2DP, AVRCP

Stupeň krytia: IPX6

Batéria: 7,4 V / 2000 mAh

Výdrž batérie na jedno nabitie: 12 - 14 hodín

Doba nabíjania: 2 - 3 hodiny

Rozmery: 90 x 220 x 83 mm

Hmotnosť: 0,74 kg

Obsah balenia: reproduktor We. HEAR 1, USB kábel, popruh
WE BY LOEWE
60701S10
4011880171274

Tabuľka dát

Systém
Bezdrôtové, bluetooth