SAMSUNG Nillkin Tvrdené Sklo 2.5D CP+ PRO Black pre Samsung Galaxy S24 Ultra


26,53 €
s DPH

22.11 € bez DPH


Tvrdené sklo Nillkin 2.5D CP+ PRO - tá najlepšia ochrana Vášho displejaOchráňte si svoj displej či už proti nechcenému poškriabaniu alebo pri páde. Sklo poskytuje tú najlepšiu ochranu displeja a zároveň zachováva farebnosti displeja...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 9589588123


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Tvrdené sklo Nillkin 2.5D CP+ PRO - tá najlepšia ochrana Vášho displeja

Ochráňte si svoj displej či už proti nechcenému poškriabaniu alebo pri páde. Sklo poskytuje tú najlepšiu ochranu displeja a zároveň zachováva farebnosti displeja vďaka priepustnosti svetla 99,9%.
Nillkin tvrdené sklo 2.5D CP+ PRO je vyrobené z vybraného japonského skleneného materiálu AGC a nanotechnológie HARVES. Sklo má veľmi vysokú priepustnosť a obnoví pôvodné farby obrazovky. Špeciálne tvrdené sklo s tvrdosťou do 9H, veľmi silné a odolné proti poškriabaniu, rozbitiu a nárazom. Ochráni telefón aj pred odtlačkami prstov, nečistotami a prachom. Presná technológia rezania CNC zaisťuje presný a precízny tvar skla. Okraj skla 2.5D.

Vlastnosti

krivky dokonale kopírujú obrazovku s presnosťou 0,1mm
priepustnosť sveta 99,9% umožňuje HD zobrazenie
vytvorené z japonského AGC skla, pomocou technológie CNC
hrúbka 0,33 mm
sklo lepí po celej ploche
Zaoblené hrany: 2.5D
SAMSUNG
9589588123
6902048275300

Tabuľka dát

Farba
Priehľadná
Určenie
Pre smartfóny
Kompatibilné s
Galaxy S24 ULTRA