4.81
  • 5
    22
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Joby GripTight PRO 3 GorillaPod


83,60 €
s DPH

69.67 € bez DPH


Vlajková loď flexibilná súprava statívu pre telefón s držiakom GripTight™ Pro 3 a stojanom GorillaPod® 1K pre väčší telefón, ako je iPhone 14 Pro MaxVšestranný statív určený pre profesionálnych tvorcov obsahu...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: JOGTPRO3GP


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Vlajková loď flexibilná súprava statívu pre telefón s držiakom GripTight™ Pro 3 a stojanom GorillaPod® 1K pre väčší telefón, ako je iPhone 14 Pro Max

Všestranný statív určený pre profesionálnych tvorcov obsahu

Ohybné nožičky zaistia telefón prakticky kdekoľvek

Zabudovaná guľová hlava pre maximálnu flexibilitu vyrovnávania a rámovania

Jednoduchá a bezpečná svorka zatlačením na uzamknutie pre najrýchlejšie nasadenie

Dve studené topánky na svorke pre ľahké pripevnenie svetla a mikrofónu.



POPIS

Špičkový flexibilný telefónny statív pre vaše profesionálne vlogovanie.



GripTight PRO 3 GorillaPod je mobilný vlogovací statív navrhnutý tak, aby pomohol profesionálnym tvorcom obsahu nahrávať impozantný vlogovací obsah a rýchlo rozšíriť svoj kanál.



Základom tejto súpravy je mohutný stojan GorillaPod® 1K Stand, ktorý vám umožní získať najlepšie možné uhly snímania pre váš každodenný vlog. Dá sa nastaviť v 3 režimoch: Grip It, Wrap It alebo Stand It, čo vám šetrí čas počas vášho hektického natáčacieho dňa.



Priložený držiak GripTight™ PRO 3 bezpečne uchytí váš telefón



s ľahko použiteľnou a zároveň bezpečnou svorkou pinch-to-lock, takže nezmeškáte žiadny kritický moment. Svorka sa otáča o 360 stupňov s 8 polohami zastavenia, čo vám umožňuje získať všetky najlepšie možné uhly.



Pomocou vstavanej mini kovovej guľovej hlavy v spodnej časti držiaka môžete svoje strely jednoducho vyrovnať a orámovať. Ak si to situácia vyžaduje, pridajte externý mikrofón a/alebo LED svetlo do 2 chladiacich návlekov na svorke pre lepšiu kvalitu zvuku a obrazu. Dva 1/4''''-20 závity na tele poskytujú ďalšie možnosti montáže príslušenstva prostredníctvom voliteľných ramien GorillaPod.



GripTight PRO 3 GorillaPod, vyrobený z pevného nylonu plneného sklom a vysokokvalitného ABS plastu, je vašou profesionálnou voľbou statívu pre váš telefón v akýchkoľvek podmienkach, od interných až po vonkajšie, vďaka svojej všestrannosti a odolnosti.



Podporuje šírku telefónu: 56-90 mm (2,2-3,5'''')


JOBY
JOGTPRO3GP
8024221712230

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Statívy