4.77
  • 5
    10
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Samsung Multifunkčná Bluetooth klávesnica čierna


37,63 €
s DPH

31.36 € bez DPH


Multifunkčná Bluetooth klávesnica Prepojenie s telefónom, tabletom a ďalšími Bluetooth zariadeniami Prepínanie medzi tromi zariadeniami pomocou dedikovaných klávesov Spárujte viac zariadení a preklikávaj...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EJ-B3400UBEGEU


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Multifunkčná Bluetooth klávesnica

Prepojenie s telefónom, tabletom a ďalšími Bluetooth zariadeniami

Prepínanie medzi tromi zariadeniami pomocou dedikovaných klávesov

Spárujte viac zariadení a preklikávajte medzi nimi

Pripojte ju súčasne k trom rôznym zariadeniam. Vychutnajte si širokú kompatibilitu a ľahké párovanie. Jediným kliknutím môžete prepínať medzi smartfónmi, tabletmi a inými zariadeniami spárovanými s klávesnicou Samsung Smart Keyboard Trio 500.



Bezdrôtová klávesnica na vaše cesty

Buďte vždy pripravení na skvelé výkony. Kompaktnú, štíhlu a vkusne navrhnutú klávesnicu so špeciálnymi funkciami a vyšším výkonom Samsung Smart Keyboard Trio 500 je možné pripojiť bezdrôtovo. Poskytuje pohodlné písanie, nech ste kdekoľvek.



Priraďte svojim obľúbeným aplikáciám vlastné klávesové skratky

Vytvorte si skratky k aplikáciám, ktoré najčastejšie používate, a užívajte si prístup jedným kliknutím s 3 klávesovými skratkami. Či už je to vaša obľúbená aplikácia na streamovanie obsahu alebo najčastejšie používaná pracovná aplikácia, od ich spustenia vás delí len jedna klávesová skratka.



Vstúpte do DeX pre produktivitu

Prístupom k DeX prostredníctvom klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 sa dosiahnutie výkonu a produktivity ako na pracovnom stole stáva realitou, ktorú môžete zažiť kdekoľvek. Pracujte s viacerými oknami naraz, efektívne reagujte na správy a e-maily na jednej obrazovke a spoznajte hranice svojich zariadení.



Špecifikácia:

Batérie: Alkalické (AAA 2ea)

Rozhranie: Bluetooth 5.0

Počet kláves: 78

Fyzické rozmery (Š × V × H): 280,4 × 127,4 × 15,4 mm

Váha: 412,3 g

SAMSUNG
EJ-B3400UBEGEU
8806092210677

Tabuľka dát

Typ
Bezdrôtová bluetooth
Hráčska
Nie