Samsung Flipove púzdro Clear View Galaxy S20 FE biele


41,11 €
s DPH

34.26 € bez DPH


Priehľadné flipové puzdroJednoduché ovládanie telefónu, správa upozornenia a hudbyDokonalá obojstranná ochranaPriehľadné flipové puzdro sa vyznačuje antimikrobiálnym povlakom, ktorý ho chráni pred 99,9% baktéri?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-ZG780CWEGEE


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Priehľadné flipové puzdro
Jednoduché ovládanie telefónu, správa upozornenia a hudby
Dokonalá obojstranná ochrana
Priehľadné flipové puzdro sa vyznačuje antimikrobiálnym povlakom, ktorý ho chráni pred 99,9% baktérií. Je naplnený aditívom na báze zinku overeným na blokovanie mikrobiálneho rastu, takže môžete svoj telefón nepretržite udržiavať v čistote pred baktériami.

Praktické rozhranie vám umožňuje používať telefón bez toho, aby ste museli otvárať kryt. Môžete jeho prostredníctvom prijímať a odmietať hovory, kontrolovať upozornenia a notifikácia, zobraziť výdrž batérie a ďalšie.

Okienko v puzdre umožňuje dotykovú interakciu na ovládanie hudby a telefónu bez nutnosti priameho ťuknutím.

Pozdvihnite štýl vášho Galaxy S20 FE s elegantným dizajnom priehľadného puzdra. Edge Vertical Window na prednej strane krytu sa dokonale zarovná s krivkami vášho telefónu.

Vďaka sklápaciemu dizajnu ponúka kryt prednej i zadnej ochranu pred poškodením. Pred poškriabaním tak budú chránená chrbát telefónu aj jeho obrazovka.
SAMSUNG
EF-ZG780CWEGEE
8806090745096

Tabuľka dát

Farba
Biela
Určenie
Pre smartfóny
Kompatibilné s
Galaxy S20 FE