XGimi MoGo Projektor HD, Harman Kardon repro.


425,23 €
s DPH

354.36 € bez DPH


Prejdite na vyššiu métu s projektormi Xgimi Mogo- Výkonný prenosný projektor s podporou Android TV, so vstavanými duálnymi reproduktormi Harman-Kardon a vysokokapacitné batérií. Zábava, nech ste kdekoľvek.Mogo a...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PGX-016
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Prejdite na vyššiu métu s projektormi Xgimi Mogo
- Výkonný prenosný projektor s podporou Android TV, so vstavanými duálnymi reproduktormi Harman-Kardon a vysokokapacitné batérií. Zábava, nech ste kdekoľvek.

Mogo a reproduktory Harman-Kardon - zážitok pre vaše uši
- Mogo ponúka fantastickú kvalitu zvuku vďaka pokročilým duálnym reproduktorom Harman-Kardon. Zvuk je profesionálne vyladený, reproduktory sú dobre vyvážené a perfektné pre akúkoľvek hudbu. Mogo ľahko pripojíte pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm audio jacku a využijete ako externý reproduktor. Vypočuť si môžete až 300 skladieb na jedno nabitie.

Auto Focus pre nerušené sledovanie S funkciou automatického ostrenia sa o doostrovanie obrazu nemusíte starať. Projektor ostrie za vás a vy si takmer nevšimnete.

Zdieľajte ľahko s Mogo
- Zdieľajte s Mogo vaše obľúbené aplikácie, filmy a televízne relácie, hudbu, hry, športové stretnutia a ďalšie z vášho zariadenia Android alebo iOS, Mac, počítače so systémom Windows alebo Chromebooku na Mogo. Vďaka zabudovanému Chromecast to bude hračka.

S Keystone korekciou sa nezdržujete hľadaním správneho uhla
- Umiestnite Mogo kamkoľvek, premietajte zo strany, zhora alebo zdola, patentovaná korekcia lichobežníkového skreslenia Keystone eliminuje deformáciu obrazu nastavením až +/- 40 ° vo vodorovnom aj zvislom smere.

Veľkosť obrazu (skoro) neobmedzená
- S XGIMI Mogo si môžete vo vašej obývačke vychutnať súkromné ??kino so skvelým zvukom a obrazom veľkým 30 "- 100+". S DLP technológiou pre 3D zobrazenie vytvorí na 100 "projekciu naozaj realistický obraz. Jednoducho sa posaďte a užite si dokonalý zážitok z filmu u vás doma, alebo usporiadajte filmovú párty na záhrade. Rozlúčte sa s vašou starou televíziou a privítajte Mogo.

Ako vám môžem pomôcť?
- Jednoducho stlačte tlačidlo mikrofónu na vašom ovládači a povedzte "Hey Google". Android TV prichádza so zabudovaným Google Assistant a tak máte všetko, čo vás zaujíma, na dosah ruky. Zistite čo sa deje vo svete, alebo ako si vedie v dôležitom zápase váš obľúbený tím, bez toho aby ste prepínali rozpozeraný seriál. Ovládajte svoju domácnosť a pritom si nenechajte ujsť ani minútu z napínavého filmu.

Prostredie na ktoré ste zvyknutí
- Vďaka Android TV sa z projektora Mogo stáva multimediálne centrum s intuitívnym a rýchlym ovládaním. A vďaka spolupráci s Google Play Store a prístupu k viac ako 4000 aplikáciám, si môžete prostredie Mogo prispôsobiť presne podľa vašich predstáv.

Technologicky vyspelý a vysoko výkonný
- Mogo sa môže pochváliť úplne novým televíznym čipom Amlogic T950X2 a Mali G31 GPU s 2 GB RAM a 16 GB interným úložiskom. Poskytuje najpokročilejšie kvalitu obrazu a inteligentnejšie a rýchlejšie automatické zaostrenie. Rýchlosť nového vysoko výkonného procesoru je závratná!

Jasný a ostrý obraz až 30 000 hodín
- Na rozdiel od iných projektorov používa Mogo vysoko efektívny zdroj svetla LED, vďaka ktorému budú vaše projekcie dokonale ostré a jasné po celú dobu životnosti LED. Až 30 000 hodín alebo 20 000 filmov.

Technické špecifikácie:

- Svietivosť: 210 ANSI lumenov
- Kontrastný pomer: 1000: 1
- Technika premietanie: DLP
- Zobrazovacia čip: 0,23 "DMD
- Natívne rozlíšenie: 960 × 540 (540p, QHD)
- Uhlopriečka projekcia: 30 '' až 100 '' (100 "@ 2,66 m; 80" @ 2,17 m; 60 "@ 1,59 m; 40" @ 1,06 m)
- Podporované rozlíšenia: 1080p / 2K / 4K
- Šošovka: potiahnutá šošovka s vysokou priepustnosťou svetla
- Špeciálne funkcie: 3D
- CPU: Amlogic T950X2
- GPU: Mali G31
- RAM: 2GB
- Úložisko: 16GB
- Operačný systém: Android TV 9.0
- Zrkadlenie displeja: Chromecast
- Projekčné pomer: 1.2: 1 (76 "@ 2m)
- Korekcia Keystone: vertikálna: ± 40 °, horizontálne: ± 40 ° (2D)
- Reproduktory 2 × 3 W Harman / Kardon
- Konektory: 3,5 mm audio jack, USB 2.0, HDMI
XGIMI
PGX-016
6935670511942

Tabuľka dát

Farba
Šedá
Kategória
Projektory
Wi-Fi
ano
USB
Áno
HDMI
Áno
Určenie
SoHo / Home
LAN (RJ-45)
Áno
Pomer strán
16:9
Audio jack vstup
Áno
Audio jack výstup
Áno
Hlučnosť [db]
30
Maximálne rozlíšenie [DPI]
3840 x 2160 4K UltraHD
Natívne rozlíšenie [DPI]
1920 x 1080 FullHD
Osvetlenie
LED
Svietivosť bielej [lm]
1350
Svietivosť farieb [lm]
1350
Technológia projekcie
DLP
Životnosť lampy [hod]
20000
Spolupráca s
Google Assistant