4.67
  • 5
    2
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

DELL Optical Mouse-MS116 - Black


13,99 €
s DPH

11.66 € bez DPH


Rozhranie myši:Drôtová USB; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 570-AAIS_1
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Popis produktu: NAHRADA MS111 (vyroba skoncila) Dell Mouse: MS116 optická myš USB s podporou posúvania, 3 tlačidlá, čierna Trojtlačidlová myš pre všetky druhy práce s počítačom Káblová myš Dell MS116 je vysokovýkonné zariadenie na všetky druhy práce s počítačom. Vďaka ľavému a pravému tlačidlu a strednému koliesku je táto myš ideálna na hranie hier a prehliadanie internetu. Táto káblová myš sa pripája k počítaču pomocou USB kábla. Optický snímač zabezpečuje rýchlejšiu odozvu Myš používa optický snímač na zaznamenávanie pohybov ruky. Optický snímač má krátky čas odozvy rozlíšenie pohybu 1 000 dpi. To znamená, že vaše pohyby sa snímajú rýchlo a presne sa prenášajú na obrazovku počítača. Odolná a spoľahlivá Myš MS116 je vyrobená tak, aby bola odolná a ľahko sa používala. Keďže táto myš neobsahuje žiadne pohyblivé časti, žiadne jej časti sa nemôžu opotrebovať ani zachytávať prach. Moderní a elegantní optická myš Dell – MS116 skvěle zapadne do jakéhokoli prostředí stolních počítačů. Soucástka výrobce : JCYP0 Soucástka Dell : 570-AAIS Stránky o produkte: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=sk&l=sk&s=pad&cs=RC1159500&sku=5
DELL
570-AAIS_1
5397063763610

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Rozhranie myši
Drôtová USB
Druh myši
Optická
Počet tlačidiel myši
3 tlačidlová