4.7
  • 5
    7
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

ESD SK PS4 - Unravel


24,40 €
s DPH

20.33 € bez DPH


Aktivační klíč je možné použít pouze s PlayStation Network účtem, nastaveným na slovenský (SK) region. Aktivační klíč s jiným regionem Vám na konzoli nebude fungovat!Jedná se o doplněk ke hře a je nutné v...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SCEE-XX-S0023331
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Aktivační klíč je možné použít pouze s PlayStation Network účtem, nastaveným na slovenský (SK) region. Aktivační klíč s jiným regionem Vám na konzoli nebude fungovat!
Jedná se o doplněk ke hře a je nutné vlastnit základní hru v platformě Playstation!

UNRAVEL™ Unravel predstavuje Yarnyho, novú roztomilú postavičku vyrobenú z jediného vlákna priadze, ktorá sa vydáva na nadživotnú cestu, aby si oživila dávno stratené spomienky na rodinu. Prekonávajte v tejto unikátnej logickej plošinovej hre prírodné prekážky pri riešení hádaniek založených na fyzikálnych zákonoch! One-time licence fee to download to multiple PS4 systems. Sign in to PSN is not required to use this on your primary PS4, but is required for use on other PS4 systems. See Health Warnings for important health information before using this product. Tento poukažkovy kod vydava spoločnosť Sony Network Entertainment Europe Limited. Možu si ho uplatniť použivatelia, ktori dovŕšili vek minimalne 18 rokov a su držiteľmi učtu SEN (predtym znameho ako učet siete PlayStationRNetwork) registrovaneho v SK, a to vylučne u uvedeneho vystaviteľa. Poukažkovy kod si možu na obsah/služby ohodnotene ako nevhodne pre osoby mladšie ako 18 rokov uplatniť len držitelia hlavneho učtu SEN starši ako 18 rokov. V opačnom pripade musia mať použivatelia aspoň 7 rokov a do 18 rokov sa vyžaduje suhlas rodiča. Na tento produkt sa možu vzťahovať ďalšie vekove obmedzenia. Na učty SEN sa vzťahuju podmienky použivania siete PlayStation™Network (PSN). Na pristup k obsahu/službam, na ktore je možne použiť tento poukažkovy kod, sa vzťahuju podmienky použivania siete PSN, ako aj všetky špecifi cke dodatočne podmienky platne pre tento obsah/služby vratane podmienok použivania softveru. Ak s tymito podmienkami nesuhlasite, poukažkovy kod si nekupujte. Vyžaduje sa system PlayStationR3, PSPR (PlayStationRPortable), PlayStationRVita, PlayStationR4 alebo iny kompatibilny system Sony, ako aj širokopasmove internetove pripojenie, pripojenie Wi-Fi alebo 3G (v zavislosti od daneho systemu Sony). Za internetove poplatky je zodpovedny použivateľ. Funkcia hry viacerých hráčov v systéme PlayStation®4 (pri relevantnom obsahu/službách) je dostupná len pre používateľov, ktorí majú aktuálne zaplatený odber PlayStation®Plus. Tento poukažkovy kod nie je možne vymeniť za peňažnu hotovosť, opatovne ho predať ani inak vymeniť. V pripade jeho straty, kradeže alebo ineho použitia bez vašho suhlasu jeho vymena nebude možna a je platny len na jedno použitie. Platnosť kodu je 12 mesiacov od datumu zakupenia. Na produkt sa vzťahuju všetky podmienky, ktore najdete na webovej lokalite eu.playstation.com/legal „Sieť PSN a obchod PlayStationRStore podporuju len anglicky jazyk.“
SONY
SCEE-XX-S0023331
8595149010093

Tabuľka dát

Záruka
24"
Herní provedení
Ano
Kinect pro XBox 360
Ne
Kinect pro XBox One
Ne
Herní žánr
Dobrodružné
Datum vydání hry
9.2.2016
Datum vydání hry (filtr)
9.2.2016
PlayStation MOVE
Ne
PEGI hodnota
3
Lokalizace hry
anglická verze
Virtuální realita pro PStation
Není
Typ ESD licence
Plné hry
Region
SK
ESD zóna
Ano