Karta VERBATIM SDXC 64GB PREMIUM, UHS-1, Class 10 (R:90/W:25 MB/s)


52,09 €
s DPH

43.41 € bez DPH


Technológia pamäťovej karty:SecureDigital eXtended Capacity (SD XC); Kapacita (v GB):64
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 49193


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

SecureDigital SDXC class 10 64 GB

Pamäťová karta SDXC (SD eXtended Capacity) je navrhnutá na ukladanie veľkého množstva dát vysokou rýchlosťou a ponúka používateľom prenosné úložisko aj rýchlosť pre fotoaparáty a digitálne kamery.

Karty SDXC dokážu spracovať podstatne viac informácií vďaka dvom technologickým vylepšeniam. Súborový systém exFAT umožňuje karte SDXC spracovať veľké objemy dát, zatiaľ čo rozhranie UHS-1 prenáša filmy, videá a obrázky ideálnou rýchlosťou až 104 MB/s*

*Pamäťové karty SDXC UHS-1 (Ultra High Speed Bus 1) môžu dosahovať najvyššie rýchlosti len v spojení so zariadením UHS-1. V prípade zariadení bez rozhrania UHS-1 je garantovaná minimálna rýchlosť prenosu dát pre triedu 10 10 MB/s.

Pamäťové karty Verbatim SDXC možno používať len na hostiteľských produktoch SDXC vybavených najnovšou technológiou SDXC. Používatelia počítačov alebo notebookov si musia stiahnuť ovládač kompatibilný so slotom SDXC z Centra sťahovania spoločnosti Microsoft. Kompatibilný so systémami Windows XP SP2 a novšími a Windows Vista SP1 a novšími.

Logo SDXC je ochranná známka.

Trieda rýchlosti:
Hodnotenie rýchlostnej triedy je oficiálna jednotka merania rýchlosti kariet SD definovaná asociáciou SD. Je ekvivalentná rýchlosti 8 Mb/s a meria minimálnu rýchlosť zápisu v stave "najlepšej fragmentácie, keď nie je obsadená žiadna pamäťová jednotka".

Trieda 10: Garantovaná minimálna prenosová rýchlosť 80 Mb/s (10 MB/s).


Ekologickejší výrobok. Obsahuje menej plastov.

Tento obal obsahuje v priemere o 90 % menej plastového materiálu ako predtým.

číslo dielu: 44024Kapacita
: 64 GBRýchlosť zápisu:
10 MB/sekRýchlosť čítania
: 10 MB/sek.


VERBATIM
49193

Tabuľka dát

Záruka
24 Doživotní
Technológia pamäťovej karty
SecureDigital eXtended Capacity (SD XC)
Kapacita (v GB)
64