Dell Premier Sleeve 13 (Alpine White) - XPS 13 2-in 1 9365 and XPS 13 9370


46,71 €
s DPH

38.92 € bez DPH


Typ:Puzdro; Uhlopriečka displeja:13,3"; Farba:Biela
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PM-SL-WT-3-19
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ochráňte svoj notebook XPS 13 alebo XPS 13 2 v 1 pomocou špeciálneho obalu Dell Premier 13 (Alpská beloba). Vysoká kvalita a snehobiely perleťový polyuretánový vonkajší povrch s ružovozlatými ozdobami dopĺňajú a chráni váš notebook. Pevné, členité vonkajšie steny a magnetické zatváranie bezpečne ochráni váš notebook vo vnútri obalu. Široký otvor obalu umožňuje jednoduchú manipuláciu a ľahká, elegantná konštrukcia uľahčuje prepravu v priebehu dňa. Majte pri sebe svoje pero, aj keď je práve nepoužívate, vďaka špeciálnemu držiaku vnútri obalu. Štýlový obal Dell Premier Sleeve 13 (Alpská beloba) je navrhnutý špeciálne pre Vaše zariadenie XPS 13 alebo XPS 13 2 v 1. Posuňte svoje XPS 13 (9370) alebo XPS 13 2 v 1 (9365) do štýlového obalu Dell Premier Sleeve 13 (Alpine White) pre bezpečnú ochranu, ktorá je navrhnutá pre Vaše XPS. Elegantný alpská biely obal má ružovo zlaté ozdoby, ktoré krásne dopĺňajú váš ružovo zlatá XPS 13 a biely interiér. Pevná ochrana na cestách Mäkké šedé vnútorné mikrovlákno a robustné, vysoko kvalitný perleťový PU exteriér chráni váš notebook pred poškriabaním a poškodením, keď ste vonku. Vaša XPS bude počas každodenného dochádzania v bezpečí vďaka tuhým, štruktúrovaným stranám a magnetickému uzáveru, ktoré zabraňuje ukĺznutiu vášho XPS. Dell Premier Sleeve 13 (Alpské biele) Ľahký a funkčné Umiestnite svoje XPS do elegantného, ??ľahkého obalu a jednoducho noste notebook sám alebo si ho preneste do väčšej tašky. Pohodlne vložte a vyberte XPS širokým otvorom, aby ste si uľahčili prechody medzi schôdzkami. Špeciálny držiak na aktívne pero Špeciálny držiak na aktívnu pero vnútri obalu znamená, že sa nemusíte obávať straty aktívneho perá v čase, keď ho nepoužívate. Technické parametre Prevedenie: púzdro Určené pre: Dell XPS 13" (notebooky) Rozmery a hmotnosť: Rozmery: 340 x 213 x 27,9 mm Hmotnosť: 304 g Farba: biela
DELL
PM-SL-WT-3-19
5397184052235

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Typ
Puzdro
Farba
Biela
Uhlopriečka
13,3"