4.85
  • 5
    17
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

USB ventilátor C-tech UF-01


7,53 €
s DPH

6.27 € bez DPH


Stolný ventilátor C-tech UF-01 prináša efektívne chladenie v štýlovom prevedení. S priemerom ventilátora 10cm a jednou rýchlosťou je ideálnou voľbou pre váš pracovný stôl, nočné stolíky alebo iné miesto, kde potrebujete osviežiť vzduch. Ten...
Dostupnosť: skladom > 2 ks Kód: UF-01
Predpokladaný dátum expedície: 02.05.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Stolný ventilátor C-tech UF-01 prináša efektívne chladenie v štýlovom prevedení. S priemerom ventilátora 10cm a jednou rýchlosťou je ideálnou voľbou pre váš pracovný stôl, nočné stolíky alebo iné miesto, kde potrebujete osviežiť vzduch. Tento ventilátor má kovové telo a lopatky, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť.

Jednou z kľúčových vlastností tohto stolného ventilátora je jeho napájanie pomocou USB konektora. To znamená, že ho môžete ľahko pripojiť k ľubovoľnému zariadeniu s USB výstupom, ako je počítač, notebook, power banka alebo adaptér do zásuvky. Táto flexibilita vám umožní ho používať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek.

Ďalšou výhodou ventilátora C-tech UF-01 je možnosť nastavenia sklonu. Vďaka tejto funkcii si môžete nastaviť optimálny uhol na prúdenie vzduchu podľa vašich potrieb a pohodlia. Bezpečnostná mriežka na prednej strane ventilátora zaisťuje ochranu pred nechceným dotykom lopatiek a zabraňuje akémukoľvek úrazu.

Celkovo je stolný ventilátor C-tech UF-01 praktickým a štýlovým doplnkom pre akýkoľvek priestor. Jeho kompaktný dizajn a jednoduchá obsluha ho robí ideálnou voľbou pre každodenné chladenie počas teplých dní. Buďte vždy pripravení na horúco s týmto spoľahlivým ventilátorom.

Špecifikácia:

Kompaktný stolný 10cm USB ventilátor
1 stupeň rýchlosti
Odolné kovové telo a lopatky ventilátora
Možnosť zmeny náklonu ventilátora
Praktický vypínáč
C-TECH
UF-01
8594125014162

Tabuľka dát

Typ
Ventilátor
Kategória
Domáce spotrebiče