Garmin Alpha TT 25 - obojok


380,17 €
s DPH

316.81 € bez DPH


Farebné LED kontrolky aktivujete priamo cez váš kompatibilný ovládac a s viditelnostou až do 90m máte prehlad o polohe vašich psov aj v tme a pocas noci. Presne viete urcit podla priradenej farby, o ktorého psa ide. Farby sú žltá, magenta, ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02447-B1


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Farebné LED kontrolky aktivujete priamo cez váš kompatibilný ovládac a s viditelnostou až do 90m máte prehlad o polohe vašich psov aj v tme a pocas noci. Presne viete urcit podla priradenej farby, o ktorého psa ide. Farby sú žltá, magenta, tyrkysová, biela, zelená, cervená alebo modrá.

Dynamické sledovanie monitoruje vášho psa podla jeho pohybu, cím sa predlžuje výdrž batérie.

Výcvik vášho psa máte vo svojich rukách - 18 stupnov okamžitého alebo kontinuálneho elektrického impulzu plus zvuky a vibrácie.




Obojok Alpha TT 25 používa integrované GPS pre lokalizáciau svojej polohy (psa) v teréne a VHF technológia sa postará spojenie (prenos) s kompatibilným ovládacom. Používanie rádiového VHF zariadenia je v Európe všeobecne regulované predpismi. Obojok Alpha TT 25 je schválený na používanie v niektorých krajinách EÚ, vrátane Slovenska. Priemyselná norma CE pod císlom CE0470(!) a CE0681(!). Používanie je povolené v niektorých krajinách Európy na konkrétnych frekvenciách. Podrobnosti k zmenám a podmienkam používania nájdete na uvedenom odkaze > > Astro Legal
GARMIN
010-02447-B1
753759292478