Garmin STRIKER Cast GPS


198,01 €
s DPH

165.01 € bez DPH


Výber ideálneho mieste pre rybárcenie z brehu už nemusí byt len otázkou dobrého tipu. Celkom nový nahadzovací sonar STRIKER Cast od spolocnosti Garmin s aplikáciou pre smartfóny Vám to zjednoduší. Stiahnite si bezplatnú aplik...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02246-02


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Výber ideálneho mieste pre rybárcenie z brehu už nemusí byt len otázkou dobrého tipu. Celkom nový nahadzovací sonar STRIKER Cast od spolocnosti Garmin s aplikáciou pre smartfóny Vám to zjednoduší. Stiahnite si bezplatnú aplikáciu pre smartfóny - Striker Cast App, pripojte nahadzovací sonar a vyrazte na ryby. STRIKER Cast - nahadzovací sonar vysiela sonarové dáta z pod vodnej hladiny v reálnom case do pripojeného smartfónu alebo tabletu. Dosah sonaru je do 60 metrov od smartfónu a pracuje rovnako v sladkých aj slaných vodách, prípadne ho dokážete používat aj rýbarcení na lade (ice-fishing).
GARMIN
010-02246-02
753759229078