4.61
  • 5
    24
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Mophie - Sieťový adaptér 45W GaN USB-C PD - biela


46,24 €
s DPH

38.53 € bez DPH


Nabíjajte rýchlejšie! Speedport 45 poskytuje vášmu telefónu, tabletu a ďalším digitálnym zariadeniam maximálny zdieľaný výkon až 45 W. Vďaka dvom portom USB-C môžete nabíjať dve zariadenia naraz. Technológia GaN zvy?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ZG409909299


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Nabíjajte rýchlejšie! Speedport 45 poskytuje vášmu telefónu, tabletu a ďalším digitálnym zariadeniam maximálny zdieľaný výkon až 45 W. Vďaka dvom portom USB-C môžete nabíjať dve zariadenia naraz. Technológia GaN zvyšuje efektivitu a rýchlosť nabíjania.



Popis:



45W rýchle nabíjanie s USB-C PD:

Speedport 45 poskytuje vášmu prenosnému zariadeniu maximálny zdieľaný výkon až 45 W rýchleho nabíjania. Dokáže nabiť iPhone 13 z 0-80 % za 60 minút.

Nabíjajte dve zariadenia naraz

Nástenná nabíjačka speedport 45 má dva porty USB-C, takže môžete naraz nabíjať dve zariadenia – napríklad váš iPhone a iPad.

Technológia nitridu gália (GaN).

Technológia GaN má obrovský vplyv na zariadenia 5G a superrýchle nabíjanie. Používa vysokovýkonné vnútorné kremíkové komponenty na zvýšenie účinnosti nabíjania v ultra kompaktnom prevedení. Teraz môžete získať rýchlejší výkon v menšej nabíjačke.

Ľahká, prenosná nabíjačka

Vďaka technológii GAN je speedport 45 výrazne menší ako väčšina nabíjačiek bez GAN. Je tak ľahký, že sa ľahko zmestí do tašky – alebo dokonca do vrecka.

Malý, kompaktný dizajn

Speedport 45 je výrazne menší ako typické nabíjačky bez GAN.

Inteligentné a spoľahlivé

Testované laboratóriami tretích strán a spĺňa príslušné regulačné bezpečnostné a technologické certifikácie a požiadavky.

Puzdro vyrobené z recyklovaných materiálov

Kryt zariadenia speedport 45 je vyrobený až z 50 % z recyklovaných plastov.


MOPHIE
ZG409909299
840056158214

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
AC adaptéry
Určenie
Pre Apple
Vstupný výkon/napájanie [W]
30
Rozhranie (vstupný konektor)
USB-C
Určené pre
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 11
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max