Dell 570-11537, WM514, bezdrôtová laserová myš, black


32,98 €
s DPH

27.48 € bez DPH


Dell Bezdrôtová laserová myš WM514 čiernaBezdrôtové pohodlieZminimalizujte spleť káblov vďaka bezdrôtovej myši, ktorá s počítačom komunikuje prostredníctvom prijímača nano-USB. Kompaktný prijímač stačí za...
Dostupnosť: nie je skladom Kód:
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Dell Bezdrôtová laserová myš WM514 čierna

Bezdrôtové pohodlie
Zminimalizujte spleť káblov vďaka bezdrôtovej myši, ktorá s počítačom komunikuje prostredníctvom prijímača nano-USB. Kompaktný prijímač stačí zapojiť len raz a už naň nebudete musieť myslieť.
Miniatúrny softvér Dell od spoločnosti Logitech
Užívajte si voľnosť a flexibilitu miniatúrneho prijímača USB od spoločnosti Dell. Dokáže prepojiť až šesť periférnych zariadení, napr. klávesnicu, numerickú klávesnicu alebo ďalšiu myš na jednoduchší prenos medzi domácnosťou a kanceláriou.
Ovládanie gest v systéme Windows 8
Pracujte efektívne v systéme Windows 8. Prechádzajte dlaždicami systému Windows 8 posúvaním kolieska myši nahor, nadol, doľava alebo doprava a pomocou bočných tlačidiel prejdite na panel kľúčových tlačidiel systému Windows 8. Použite koliesko myši aj na posúvanie v iných operačných systémoch Windows.

Presné laserové sledovanie
Funkcia laserového snímania umožňuje používanie na takmer všetkých povrchoch, má rýchly čas odozvy a umožňuje presné kliknutia.
Vynikajúca životnosť batérie
Dlhá životnosť batérie zaručuje, že sa môžete sústrediť na svoju prácu bez starostí, či ju stihnete dokončiť.
Pohodlné používanie
Túto myš sme navrhli tak, aby ste ju mohli komfortne používať pri dlhšej práci alebo hraní hier bez zvyčajného zaťaženia zápästí alebo rúk.
Malé rozmery
Vynikajúce riešenie pre zdravotnícke zariadenia, vzdelávacie pracoviská a pre ľudí, ktorí vyžadujú dostatočne kvalitnú funkčnosť v rôznych prostrediach.
Pracovisko bez zbytočných káblov
Bezdrôtové pripojenie zabezpečí, že budete môcť s počítačom typu desktop pracovať bez zbytočných káblov a mať pri práci dostatok priestoru. Jednotiaca technológia spoločnosti Logitech umožňuje pripojenie rozličných zariadení pomocou jediného hardvérového kľúča, čím sa uvoľnia ostatné porty USB na pripojenie iných zariadení.
Jednoduché používanie
Jej inštalácia je naozaj jednoduchá. Stačí pripojiť hardvérový kľúč a môžete hneď začať pracovať. Nevyžaduje sa žiadny softvér. Spoľahlivý hardvérový kľúč je pevne vsunutý do portu USB, čím sa zabráni jeho samovoľnému vysunutiu.

Soucástka výrobce : N46NY
Soucástka Dell : 570-11537


Manufacturer Part# : 09WRN
Dell Part# : 332-1399

Connectivity Technology Wireless - 2.4 GHz
Dimensions (WxDxH) 2.3 in x 4.3 in x 1.3 in
Weight 2.4 oz
Wireless Receiver USB wireless receiver
Movement Detection Technology Laser
Buttons Qty 6
Movement Resolution 1000 dpi
Features Scrolling wheel, Nano wireless receiver
Battery 2 x AA type
DELL
5397063212675

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtová USB
Kategória
Myši a polohovacie zariadenia
Druh
Myš
Hráčska
Nie
Technológia snímania
Laserová