5
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

AB TereBox 2T - Full HD terestriálny / káblový prijímač


27,98 €
s DPH

23.32 € bez DPH


Populárny model terestriálneho a káblového prijímača v jednom značky AB TereBox.Prijímač je určený pre terestriálne a káblové vysielanie v najnovších normách DVB-T / DVB-T2 a DVB-C s podporou kodeku H.265 HEVC a zvukového formátu Dolby ...
Dostupnosť: skladom > 11 ks Kód: ABTRT
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Populárny model terestriálneho a káblového prijímača v jednom značky AB TereBox.
Prijímač je určený pre terestriálne a káblové vysielanie v najnovších normách DVB-T / DVB-T2 a DVB-C s podporou kodeku H.265 HEVC a zvukového formátu Dolby Digital.

Jednoduché malé prevedenie vhodné aj na umiestnenie za TV prijímač. Obsahuje jednu čítačku kariet, HDMI výstup, Scart výstup pre staršie TV prijímače, USB 2.0, S/PDIF optický audio výstup a vstup pre externé IR čidlo (IR čidlo nie je súčasťou balenia, dá sa dokúpiť ako príslušenstvo). Možnosť multimediálneho prehrávania v plnom Full HD 1080p rozlíšení. Nahrávanie programov je možné v reálnom čase alebo cez jednoduché časové nahrávanie z EPG. EPG sprievodca na 7 dní. Balenie obsahuje externý zdroj a diaľkové ovládanie.

- 1 x DVB-T2/C tuner (HEVC/H.265 l AVC/H.264)
- 1 x čítačka kariet
- 7-segmentový štvormiestny displej
- 1 x HDMI
- 1 x SCART
- 1 x USB 2.0
- 1 x S/PDIF optický digitálny audio výstup
- Dolby Digital

Prijímač získal označenie DVB-T2 ověřeno s logom CRA, ktoré dokazuje, že bol overený Českými Radiokomunikacemi a úspešne prešiel testom pre príjem nového vysielania. Certifikát sa zobrazí po kliknutí na obrázok loga DVB-T2 ověřeno
AB-COM
ABTRT
8588005998888

Tabuľka dát

Tuner
DVB-C
DVB-T2
Kategória
Multimediálne prehrávače / TV boxy
LAN
Nie
Max. rozlíšenie
1920 x 1080 FullHD
Počet USB
1