5
  • 5
    5
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Google Chromecast 3


47,69 €
s DPH

39.75 € bez DPH


Google Chromecast 3 - úplne nová a vylepšená verzia populárneho streamovacího zariadenia od spolocnosti Google. Ak zariadenie pripojíte cez HDMI port do svojej televízie, môžete zacat na velkej obrazovke jednoduchým spôsobom pre...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: GA00439-US


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Google Chromecast 3 - úplne nová a vylepšená verzia populárneho streamovacího zariadenia od spolocnosti Google. Ak zariadenie pripojíte cez HDMI port do svojej televízie, môžete zacat na velkej obrazovke jednoduchým spôsobom prehrávat obsah z Youtube, Netflix, Google Play Music, Google Play Movies alebo iných služieb.

Rozdiely oproti starej verzii:
- dokáže streamovat 1080p @ 60fps
- nový tvar a riešenia pripojenia
- vylepšený a výkonnejší HW
- vylepšní SW aplikácia, ktorá predikuje Vaše dalšie kroky a video bufferuje s predstihom

Chromecast obsahuje odlahcenú verziu Chrome OS, ale všetko ovládanie prebieha cez váš smartphone, tablet ci pocítac. V praxi stací, ked používatel spustí na svojom smartphonu aplikáciu jednej z vyššie uvedených služieb a klikne na príslušné tlacidlo. Ak sú Chromecast a smartphone pripojené na rovnakej domácej Wi-Fi sieti, zacne byt film ci hudba okamžite prehrávaná na vašej televízii.

Nedochádza však ku streamingu v pravom slova zmysle. Chromecast totiž len dostane informáciu o obsahu, napríklad o videu z YouTube, ktorý si sám stiahne a zacne ho prehrávat. Ak v mobilnom zariadení video zacnete prehrávat v urcitom case alebo ho na tento cas pocas prehrávania posuniete, stane sa to isté aj s videom prehrávaným na televíziu.

Chromecast je navyše multiplatformový zariadenie, ktoré si rozumie nielen s Androidom, ale aj s iOS a pocítacmi s nainštalovaným prehliadacom Chrome.

Neobsahuje napájací adaptér
Google
GA00439-US
842776106179

Tabuľka dát

Typ
Ostatné
Kategória
Domáce spotrebiče
Smart
Áno